Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
1635 har stemt.
Oversigt / hun kan ikke tilgive
Skriv nyt indlæg
hun kan ikke tilgive
14/03-2007 17:09:56
manden

Antal indlæg: 1

hej.
jeg har et problem min kæreste og jeg er gået fra hinanden hun syntes hun har mistet tilheden til mig hun syntes jeg har kikke efter andre piger jo der har da været et par stykker men det er ikke noget jeg tænker over for det er jo hende jeg vil ha. så jeg stoppede for jeg ville ikke såre hende
hun spurte om jeg havde ornaneret for der kom ikke helt så meget ud når vi havde sex jeg var ærlig og sagde ja og det kun var for at tage trykket når jeg ikke var hos hende hun blev så sur og stødt at det var forbi 1 md efter er det mig der er helt galt på den ???? er det meget slemt jeg afviste hende aldrig men mistede måske lysten til at tage initiativet dagen efter jeg lagde alt det på hylden for jeg gider ikke at det skal være et problem hun kan godt se og mærke at jeg gjore noget ved det men føgler at hun aldrig vil kunne stole på mig igen. er det mig som er helt galt på den????
#1 (af 3 svar)
15/03-2007 18:51:14
Henrik

Antal indlæg: 98

Som man siger, det er okay at samle appetit ude, bare man spiser hjemme. Jeg tror i øvrigt ikke på, der findes nogen mænd, der ikke kigger en ekstra gang, hvis man ser en flot kvinde - og mon ikke også kvinderne kigger en ekstra gang, hvis de ser en flot, fræk eller lækker mand?
Det er jeg ret sikker på!

Det er ikke usædvanligt, at manden og kvinden har forskellige behov for sex. Ofte har den ene mere lyst end den anden, og ofte er det nok manden, der har den største lyst. Der er jo lavet utallige undersøgelser, der fortæller, at manden hele tiden og så igen tænker på sex.

Og hvad ville der ske, hvis han så ikke onanerede en gang i mellem? Ja så ville han formentlig spise ud - så hvis du spørger mig, er det 110% ok at du onanerer!!
#2 (af 3 svar)
02/06-2007 22:53:19
Lamseben

Antal indlæg: 2

Jamen... Din kæreste var vel "bare" jaloux. Jeg ville nok sige i en lidt ekstrem grad! At hun bliver "fornærmet" over, at du onanerer, er sgu da sygt...!? Ja undskyld, men det er sgu da for helvede en PRIVAT sag, lige præcis dét!!
Det er da synd for hende, at hun ikke har et højere selvværd, så hun kan blive et friere menneske... At "elske" nogen så højt, at man vil kontrollere hver lille bevægelse og øjekast de gør, er da at kvæle et andet menneske.

Okay, måske har det ikke været helt så slemt, som jeg skitserer... Kender jo hverken dig eller din kæreste, men altså... NEJ, jeg synes ikke, at du er helt galt på den.


#3 (af 3 svar)
04/06-2007 16:27:06
miss-teacher

Antal indlæg: 4

Jeg vil også mene at det måske er lidt overdrevet fra din (x)kærestes side.

Helt ærlig, jeg er sikker på, hvis du spurgte hende om hun kiggede efter lækkre fyre på gaden og hun så siger nej, så lyver hun sku.

Det ligger i menneskets natur at være på udkig efter potentielle partnere, også selvom man har en kæreste. En hjerte siger at man elsker den man er sammen med, men ens hjerne og "andre dele" kan da ikke la vær med at reagere....

Hun skal komme over sig selv, og vær så bare glad for at du er kommet af med en jalux kæreste, intet dræber et forhold som jalousi!!

og det med at onanere...der har jeg sku bare at sige....Jeg holder med Lamseben, det rager sku ikke din kæreste (eller x) at du onanere, det er en total privat sag.

Men måske villej eg blive lidt trist hvis min kæreste onanerede så meget at han ikke hoved krudt i slangen når vi skulle hygge, så var jeg måske blevet lidt gnaven, men går ikke udfra det er så ekstremt?!? :o)

held og lykke til
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding