Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Ny Opel Signum


Kategori: Gadgets

Opel har offentliggjort de første billeder af deres nye topmodel Opel Signum. Bilen, der først har premiere på Geneve-udstillingen næste forår, skal overtage pladsen fra Opel Omega, der efterhånden lever en mere og mere anonym tilværelse.
Opel har offentliggjort de første billeder af deres nye topmodel Opel Signum. Bilen, der først har premiere på Geneve-udstillingen næste forår, skal overtage pladsen fra Opel Omega, der efterhånden lever en mere og mere anonym tilværelse. Opel har længe været i dyb økonomisk krise, og Signum er udset til at være en af de modeller, der skal bringe firmaet på ret køl igen.


Nu kan du opleve Opel på business-classBilen er en krydsning mellem en MPV (Multi-Purpose Vehicle), stationcar og en limousine, og kan bedst sammenlignes med Renaults Vel Satis. Principielt er der tale om en Opel Vectra stationcar (de har begge fronten tilfælles), men der bliver tale om en selvstændig klasse. Signum er 4 cm længere end Vectra sedan, og har derudover en 13 cm længere akselafstand, til gavn for pladsforholdene.

Kabinen disker op med masser af plads, og som noget nyt indeholder kabinen en ”Travel Assistant” placeret mellem sæderne. Den indeholder bl.a. køleboks, borde, holder til transportabel DVD-afspiller samt kopholdere.

På motorsiden kommer Signum i første omgang med 3 nye ECOTEC-motorer. Opels første benzin motor med direkte indsprøjtning på 2,2 liter og 155 HK. En turbomotor på 2 liter og 175 HK samt en V6 Common-Rail (direkte indsprøjtning) Diesel på 3,0 liter og 177 HK.

Opel har endnu ikke offentliggjort priser på Opel Signum, men forvent priser der ligger noget højere end Vectras. Et bud vil være ca. 320.000 kr. for 2,2 liters udgaven.


Mandag d. 26 august 2002 af: Jens-Christian Hall

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: