Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Sådan bliver du klar til det rigtige liv


Kategori: Blandede

At være ung er ensbetydende med, at du ikke tænker så meget over tingene. Det hele foregår i tempo hvor de store tanker om livet er langt væk. Men det varer ikke for evigt. Inden du har set dig om venter det virkelige og mere alvorlige liv. Hvis du gerne vil blive klar til det virkelige, rigtige liv så læs med og få inspiration.
Lær køkkenet og råvarerne at kende


Det første du skal gøre er at se på dine evner i køkkenet. Dine evner skulle gerne kunne mere end koge æg, pasta og åbne en dåse tun. Det handler ikke kun om at lave mad, det handler i den grad også om, at lære maden og råvarerne at kende. Det er en ligeså vigtig del af madlavningens kunst. Så inden du begynder, at blive bange for den finere franske madlavning, så start blidt og nemt. Lær råvarerne at kende, lær metoderne i køkkenet at kende og helt automatisk vil du blive mere sikker i køkken og have mod på at springe ud i noget mere avanceret madlavning.

Hold dig i form


Det andet du skal gøre er, at holde dig i god form. Du behøver ikke at gå amok og træne hver eneste dag i ugen, men så længe du dyrker en form for motion 1-2 gange om ugen, så er det nok til at opretholde en god basis form. Ved at dyrke motion er du med til at holde livsstilsygdomme langt væk.

Fokuser på uddannelse


Det tredje du skal gøre er, at fokuser på en uddannelse, som giver dig en god ballast i din fremtid. Det er vigtigt du får dig en uddannelse. Til dels er det med til at forme dig som menneske, du bliver klogere og får en god indgangsvinkel til at klare dig på arbejdsmarkedet.
Der er mange former for uddannelse du kan tage, det vigtige er at du vælger noget som du synes er spændende og interessant. Hvis godt kan lide at arbejde med tal og matematik, så skal du nok søge henad mod en uddannelse, hvor der ligges stor vægt på matematik og tal. Hvis du derimod er godt kan lide at skrive og tale, og gerne vil blive endnu bedre til det, så skal du søge hen imod en kommunikationsuddannelse. Der er mange muligheder – du skal bare finde ud af det, som du er god til og udforske det gennem en uddannelse.

Få styr på arbejdsmarkedet


Det fjerde du skal gøre er, at få styr på arbejdsmarkedet. Der sker hele tiden forandringer på arbejdsmarkedet, nye brancher opstår og der vil med garanti ske store ændringer på arbejdsmarkedet. Derfor er det essentielt at du holder dig ordentligt orienteret om arbejdsmarkedets vilkår, så du får den bedste indgangsvinkel til en succesfuld karriere. Det kan du gøre ved at tage et kursus i ansættelsesret , hvor dine vilkår som ansat bliver gennemgået. Det er vigtigt at kende at sine rettigheder, nu hvor arbejdsmarkedet er udsat for så mange forandringer.

Omfavn viden


Det femte du skal gøre er, at omfavne viden. I en tid hvor Donald Trump er præsident og anfægter ethvert postulat med ”fake news” og drager moderne forskning i tvivl, så er det vigtig at du ikke lade dig inspirere som Donald Trump. Det er utrolig vigtig hele tiden at udvide sin horisont med ideer og meninger , som du nødvendigvis ikke er enige i. Det er med til at forme dig som menneske og giver dig langt bedre indsigt i livet. Så husk at læs aviser, nyhedsmagasiner, se debatter og gå opdagelse i forskellige emner, som du synes er uhyre interessant.
Mandag d. 24 juli 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: