Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3847 har stemt.

At være Mand med stort M


Kategori: Blandede

Forskellene mellem at være mand og kvinde bliver mere og mere uklare. Udover udseendet er det i handlingsmønstre snart ikke til at kende forskel på, om du er i besiddelse af et eller to x-kromosomer. Vi har de samme typer jobs, vi interesserer os ofte for de samme emner, og til tider ligner tøjet endda hinanden.
At ligestilling er vejen frem, er en selvfølgelig. Der hvor problemet ligger er, hvis vi negligerer de meget tydelige forskelle i behov, der er disponeret i vores gener. Mænd har i mange tusinde år beskæftiget sig med aktiviteter af en bestemt art, hvorimod kvinder har beskæftiget sig med nogle helt andre. At vi de seneste 50 år har forandret disse mønstre til ukendelighed, ændrer ikke den genetiske disponering, der går langt tilbage. Dette skaber for mennesker hos begge køn problemer i form af identitetskriser - samfundet kræver noget af os, vi endnu egentlig ikke rigtigt kan leve op til.
Det er selvfølgelig meget individuelt, og nogle befinder sig rigtig godt i de nye mønstre. Men hvis du er en af dem, der har det svært med de nye kønsroller, kan du læse videre her, og få inspiration til, hvordan du kan agere som en ’rigtig’ mand.

Praktiske foranstaltninger


Rigtige mænd handler i stedet for at snakke. Det vil sige, at de agerer på det, så snart en situation opstår. Dette gælder både i det personlige som i ens professionelle virke.
I det personlige handler det meget håndtering af relationer og praktiske gøremål. Mænd kan ikke lide fnidder, og hvis man mærker en eller anden form for fnidder eller starten på uvenskab, tager man det i opløbet. Her kan bølgerne i mange tilfælde gå højt for sig, men til gengæld er det også ude af verden og glemt, når diskussionen er færdig. På den måde bliver det ikke trukket i langdrag.
I forhold til praktisk gøremål er det samme princip – det handler om at tage hånd om problemet med det samme. Hvis man for eksempel har smadret skærmen på sin telefon, går en rigtig mand til en iPhone reparation umiddelbart efter. Ikke noget med at udsætte problemet.

Passer på sin krop


En rigtig mand passer på sin krop. Kroppen er ens tempel, og noget man har for livet. I gamle dage var det livsnødvendigt at holde sig stærk, og dette princip bør man selv i dag, hvor det ikke længere er livsnødvendigt stadig at holde sig efter.
Eftersom en rigtig mand også har travlt med at arbejde og brødføde sin familie, er det realistisk set, ikke altid muligt at have lige meget energi til sin træning. Hvis det er tilfældet, kan du benytte dig af såkaldt pre workout . Dette pulver er yderst effektivt, og vil med det samme give dig det ekstra boost til din træning i jagten på at holde formen.

Klæd dig på med stil


Rigtige mænd har stil. Det er en fin balance mellem, at gå op i sit tøj, men ikke gå for meget op i det. det må heller ikke se ud som om, du bruger flere timer dagligt foran spejlet.
Det handler om at klæde sig moderigtigt og klassisk på samme tid. Skoene er desuden meget vigtigere, end hvad mange folk går og tror. Mærket, Filling Pieces lever op til alle de ovenstående kriterier, og er perfekt til den rigtige mand. Derudover er kvaliteten i top samtidig med prisen bestemt er overkommelig.
Sørg desuden for, at du ikke kun klæder dig efter modens luner, men også have med i overvejelserne, hvad der egentlig klæder dig. Hvis du for eksempel har korte ben, nytter det ikke noget at købe oprullede bukser, hvad der kun vil få dine ben til at se endnu kortere ud.Lørdag d. 20 maj 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: