Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3847 har stemt.

Mandeværelset


Kategori: Blandede

- her har du helle
Der er nok flere, der går rundt med den holdning, at ’mandehulen’ er et uønsket fortidslevn fra tiden med neandertalere, hvor en hule rent faktisk var der, hvor man boede.
Hvis du spørger mange mænd, er det dog en helt forkert opfattelse. Mænd har bare et presserende behov for at have et sted, hvor de kan trække sig tilbage og bare være mænd. Et sted hvor de kan ryste duften af lavendel af tøjet og gnide pastelfarver og modemagasiner ud af øjnene. Følgende er en guide til, hvorledes du på bedst vis kan indrette dit værelse.

Sådan indretter du mandeværelset


Ordet ’indretning’ alene skræmmer de fleste mænd væk. Tag en dyb indånding og fat mod, for indretningen af et rigtigt mandeværelse kræver ikke mange ting, og de ting det rent faktisk kræver er af meget funktionel karakter. I modsætning til en såkaldt ’fælles’ indretning, kræver det her ikke hele dage revet ud af kalenderen til udflugter i IKEA med mange timers analyse og vurdering af hver enkelt farve- og stofprøver - efterfulgt af mange timers psykoanalyse som resultat.
For at dette ikke bliver tilfældet i indretningen af mandeværelset, skal du slå hårdt ned på den mindste antydning af holdning fra din kæreste eller kone. Værelset er dit og kun dit!

Væggene i mandeværelset


Når du indretter dit mandeværelse er malingen i rummet det første, du skal tage stilling til. Som sagt, endelig et rum der ikke nødvendigvis behøver at være pastelfarvet eller hvidt. Mal værelset i mørkere mere robuste farver som grå eller mørkeblå. Da du vil distribuere størstedelen af pengene til mere presserende anliggender, bør du hertil benytte dig af billig vægmaling .
Hvis du for eksempel stadig er studerende, og ikke lige har den økonomiske kapacitet til at købe ind til et mandeværelse, men ikke kan leve uden, kan du tage et såkaldt smslån , og derigennem på ingen tid få likviderne i orden.
Derudover udgør væggene den ideelle mulighed for at fremstille dine trofæer og din formentlig knap så udviklede personlige stil. Det kan for eksempel være med de pokaler og medaljer, som din bedre halvdel ikke vil have til skue i fællesområder eller med nogle fede vintage plakater.

Den overordnede stil


Der skal selvfølgelig ikke være mange møbler på værelset, men dem der bliver forment adgang skal være, tidløse, robuste og rå. Som en scene taget fra Mad Men. Mørke og tunge møbler, den obligatoriske barglobus, nogle vægte, et sofa– og fjernsyn-arrangement der fylder størstedelen af værelset, og måske, hvis der er plads, et gammelt skrivebord, hvor dine mange stilfulde ugekalendere og din Mac computer har deres plads.

Dødssynd at gå ned på lyd!


I mandeværelset kan dit lydanlæg og dine højtalere endelig komme til sin ret. De er formentlig blevet gemt væk på loftet eller kælderen, da de ikke lige passede ind i boligen. I mandeværelset er de ikke bare vigtige, men decideret obligatoriske.
Når drengene kommer forbi med chips og øl til diverse fodboldkampe skal lydanlægget desuden kunne forbindes til dit 60 tommers fjernsyn samt skal, når kampen er slut og øllen er skiftet ud med dyr whisky eller cognac, kunne tilkobles din retro, Beogram pladeafspiller,

Bare rolig – tag din tid


Det sidste du må gøre med udformningen af mandeværelset er at stresse. Det må på ingen måde minde om arbejde. Du skal selvfølgelig ikke ytre om processen til højre og venstre – for ja det er en proces. Det er til gengæld helt okay, hvis der lige går et par uger, hvor du er tilfreds med udelukkede at have implementeret en stol og et fjernsyn i værelset.
Væbn dig med tålmodighed, hold kortene omkring indretningen tæt på kroppen, så du ikke bliver påvirket af ydre kræfter, og glæd dig til du endelig har dit helt eget sted, mandeværelset.
Søndag d. 9 april 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: