Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3846 har stemt.

Ny hobby?


Kategori: Blandede

Tre mandehobbyer du bør overveje i 2017
2017 er kun lige skudt i gang og for rigtig mange danskere, navnlig mænd, er et nyt år ofte lig med en ny start og netop derfor vælger mange danskere at kaste sig over ny hobby i løbet af årets første måneder. Så hvis du selv er en af dem der kunne bruge noget ny inspiration, kommer der her en kort guide med tre gode mandehobbyer.

1: Den sociale hobby: ølsmagning – meld dig ind i en ølklub!


Den første hobby som mange mænd i disse år vælger at kaste sig over er ølsmagning. Førhen var det især vin og vinsmagning der var populært blandt danske mænd, men i løbet af de sidste par år er interessen blevet skubbet fra vin til øl. Der er flere årsager til dette, men det er primært drevet af at antallet af små mikrobryggerier steget herhjemme, hvilket har øget efterspørgslen efter og interessen for ølsmagning. Sideløbende med denne udvikling har der derfor været en stigning i antallet af små lokale ølklubber i hele landet. Så hvis du trænger til en ny og social hobby, er det værd at overveje at melde sig ind i en ølklub.

2: Den vilde hobby – tag kampen op imod naturen og bliv jæger!


Hvis du i stedet leder efter en hobby hvor du kan prøve dig selv af, er det værd at overveje at blive jæger. I løbet af de sidste 10 år har der været en konstant stigning i antallet af jægere i Danmark så vi nu har det højeste antal jægere per indbygger siden 1942. En af de primære grunde til at mange danskere i disse år vælger at kaste sig over jagt er, at man kan prøve sine egne grænser af i og med at man kommer i en såkaldt liv og død situation med sit bytte. Derudover kræver jagt masser af udstyr herunder, jagttøj, jagtknive og ikke mindst et jagtgevær bare for at nævne et par ting, hvilket er noget som appellerer til mænd.
Der er således masser af mulighed for at opleve et rush, når man går på jagt, smat mulighed for at fordybe sig, når man gør sig klar. At gå på jagt er også meget forskelligartet. Der er således stor forskel på at jage rådyr, hvor man ofte skal vente i flere timer, før der sker noget, hvorimod man skal være lynhurtig hvis man i stedet går på andejagt eller fuglejagt. Derfor er der stor mulighed for at tilpasse sin hobby alt efter sin personlighed.

3: Den afslappende hobby – slap af med din fiskestang


En tredje hobby man kan overveje at kaste sig over i det nye år er at fiske. I modsætning til de to øvrige hobbyer på denne liste så er det at fiske en langt mere afslappende hobby. Ifølge flere undersøgelser er at fiske sammen med golf blandt nogle af de mest afstressende hobbyer der findes. Så har brug for at tænke på noget andet end sit job, sit boliglån og sine øvrige bekymringer, kan dette være den helt rigtige løsning. Grunden til at det at fiske er så afstressende er at man både er ude i naturen, hvilket i sig selv har en lindrende effekt imod stress alt imens at man skal være stille, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at få en fisk eller to med hjem, og dette hjælper også til at få en til at slappe af. Derudover er der her også brug for at man anskaffer og vedligeholder sit udstyr, så hvis man godt kan lide at nørde med sit udstyr, er dette den helt rigtige hobby for dig.Onsdag d. 1 marts 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: