Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3846 har stemt.

Slip væk fra det kolde vintervejr


Kategori: Blandede

– tag et smut til Thailand
Ikke nok med at det er koldt og vådt herhjemme, det er samtidigt også højsæson i Thailand. Det er næsten oplagt at tage en tur mod varmere himmelstrøg i denne periode og få mest ud af sin vinter. Men hvad skal du lave, og hvilke steder skal du besøge?

Der er mange muligheder, når man vælger Thailand som feriedestination alt efter, hvad man er til på sin ferie. Nogle kan godt lide at dase den i to uger på et 5-stjernet hotel. Hvis man dog vil opleve mere en bare et enkelt sted på sin ferie og virkelig få en på opleveren, anbefaler vi, at du tager på ø-hop i Thailand.

Én ferie, tre destinationer


En af de helt store fordele ved at tage på ø-hop er, at du får oplevet flere forskellige områder på én ferie. Herved undgår du, at det bliver for ensformigt, og du får samtidigt mest ud af din ferie.
Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao er oplagte øer at tage til. De ligger tæt på hinanden, og du slipper derfor for alt for meget transporttid – så har du mere tid til adventure og til at dase den på stranden.
Øerne kan bidrage med nogle forskellige oplevelser, hvilket også gør det til tre sjove øer at besøge på selv samme ferie.

Første stop – Koh Samui


Som første stop anbefales Koh Samui, som er den eneste af de tre øer, du kan flyve til – eventuelt med en mellemlanding i Bangkok for at gøre det endnu billigere.
Koh Samui er en ø, som tiltrækker mange forskellige turister, alt fra backpackere til luksusrejsende, så der er noget for enhver smag og i alle prisklasser. Øen har både populære og turistede områder som for eksempel Chaweng Beach men kan også tilbyde en del autentiske steder. Mange vælger at bruge deres tid her på at ligge på stranden eller tage på ture rundt på øen.

På Koh Samui er det også utrolig billigt at få forkælet sig selv. Om det så er en pedicure eller en omgang massage til dig eller kæresten eller måske en botox behandling, finder du det på Koh Samui. Mange foretrækker dog at få ordnet behandlinger som botox herhjemme for at være helt sikker på kvaliteten.

Anden destination – Koh Tao


Dernæst anbefales det at turen går til Koh Tao. Øen er kendt for den afslappende aura, der findes på øen samt snorkling og dykning, som også er rigtig populært her.
Mange lejer scootere for at komme rundt på øen, og det kan være en rigtig fin og billig måde at få set Koh Tao på. Dog skal du sørge for at være lidt påpasselig med dette og passe på dig selv i trafikken. De kan godt køre en smule anderledes og uforudsigeligt, end vi gør herhjemme, og det er derfor en rigtig god idé at checke sine forsikringer inden afrejse, så du ikke skal bekymre dig om det.
I værste tilfælde kan du risikere at komme ud for et uheld i trafikken, og skulle ulykken ske, kan det være behjælpeligt at hente råd hos en erstatningsadvokat .
Om aftenen er der også en masse hyggelige restauranter og barer på Koh Tao, som kan nydes, og det er nemt at finde noget lækker autentisk thai-mad her.

Sidste stop – Koh Phangan


De fleste kender Koh Phangan på grund af deres mange fester, især den største af dem alle, nemlig deres Full Moon Party, som bliver holdt en gang om måneden.
Øen er dog utrolig smuk med mange flotte områder, og der er bestemt andet at lave end kun at feste. Det kan anbefales at tage på en sejltur rundt om øen, da dette skulle være en stor oplevelse. Derudover får du lov til at opleve øen fra vands, hvilket også skulle være utrolig flot.

Koh Phangan kan også byde på en masse hyggelige markeder, hvor man helt sikkert kan få sjove souvenirers med hjem. Måske er der endda nogle fra arbejde, der har taget en ekstra tjørn, så du kunne rejse til udlandet. Det kan dog være lidt anstændigt at skulle fylde kufferten med souvenirers til alle, der fortjener et lille minde fra din ferie. Her kan firmagaver være en god idé for at vise, at du sætter pris på dem derhjemme. Derudover kan elektroniske firmagaver også være en god hjælp til at komme hjem uden for meget overvægt i bagagen.

Hvad end du vælger at lave på din ferie i Thailand, skal den nok blive oplevelsesrig og en rejse, du sent vil glemme.
Torsdag d. 12 januar 2017 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: