Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3846 har stemt.

Guide til den rastløse mand


Kategori: Blandede

Gode råd til juleferien
Juleferien er lige rundt om hjørnet, og du glæder dig sikkert til at mæske dig i julegodter og julemad, sove længe og have god tid til morgenkaffen. Men er du en mand, som godt kan blive rastløs af for meget socialt familiesamvær og kommen-hinanden-ved-middage, når du når til 2. juledag, så har vi her samlet en række gode bud på, hvad du kan fordrive tiden med mellem jul og nytår:

Tag forskud på dit nytårsforsæt


Skal du brænde energi af, så er motion en af de bedste måder. Har du et nytårsforsæt om, at du skal i gang med løbetræningen, så er det helt lovligt at tage hul på løbetræningen allerede mellem jul og nytår. Ofte er det endda bedre, fordi du har tiden og ofte også motivationen efter flere dage med æde-orgier.
Er du helt nybegynder, kan du downloade et løbeprogram, eksempelvis på løberen.dk, som du kan starte op på. Du bør ikke løbe mere end hver anden dag, hvis du er helt utrænet, men træner du i forvejen, kan du sagtens løbe en tur på 3-5 km. Hver dag i julen. Mærk dog efter i benene, hvordan dagsformen er. Alternativt kan du supplere med lange gåture i rask trav. Find mere inspiration på løbecoach.dk .

Gør haven og huset klar til foråret


Du har sikkert en masse haveprojekter i tankerne, som er blevet skudt, fordi tiden ikke har været til det. Nu har du tid! Selvfølgelig kan der være begrænsninger på, hvad du kan lave, afhængig af vejret og temperaturen. Du kan ikke anlægge et omfangsdræn i frossen jord, men med de temperaturer vi ser for øjeblikket, er der gode muligheder for en mild jul vejrmæssigt, hvorfor du sagtens kan tage fat på større projekter, som du eksempelvis skal bruge en dags arbejde på. Det kan være at give garagen en omgang træbeskyttelse, at lægge terrasse eller ryddet op i skuret. Du kan også fjerne græs mellem fliserne, rense havnebassinet, tømme visne planter fra havens krukker og bed eller beskære hække, der er vokset sig for store. Fjern også visne planter og ukrudt fra bedene, hvis det er muligt.
Brug også tiden på at få ordnet hele den tjekliste, som din kæreste gerne vil have dig til at lave hjemme i huset. På den måde har du en god undskyldning for ikke at gå med børnene på legepladsen, eller tage på julevisit hos faster Birthe. Derudover kan du, med ro i sindet, gå en ny fodboldsæson i møde, uden at blive forstyrret af din kæreste under de vigtige kampe, fordi du ikke har fået sat sengelamperne op.Gå på udsalgsjagt på computeren


Hvis du synes, at udsalgsshopping er dødens pølse, kan du i stedet for sidde lunt hjemme i stuen med en kold øl i hånden. På nettet kan du nemmere overskue udvalget, og du behøver ikke stå i alenlange køer. Selvom du måske ikke er den store udsalgshaj, så har du mulighed for at spare mange penge på en masse varer, hvad enten du er ude efter at finde et suverænt trådløs bluetooth headset tilbud eller et nyt løbeur.
Hold øje med tilbudsaviserne, så du er forberedt på, hvor og hvilke gode tilbud, du kan finde på nettet. Sørg for at være ude i god tid, da de gode tilbud som bekendt bliver revet væk.

Hæng ud med vennerne


I julen har du en ekstra god undskyldning for at mødes med vennerne under påskud af en julefrokost. Derudover har de fleste tiden til det, hvis du ellers er ude i god tid og får folk til at booke datoen. Tag i skoven og kør på mountainbike, på restaurant og få en god bøf eller i biografen og se den film, som din kæreste ikke gider se.Lørdag d. 17 december 2016 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: