Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Festtøj på mål


Kategori: Mellem mænd

Hos Suitopia kan man få lavet flotte jakkesæt, smokinger og andet festligt tøj på mål
Hvis man ikke lige passer ind i fabrikanternes skabeloner for small, medium eller large, så kan det være besværligt at finde et jakkesæt der passer en. Man kan selvfølgelig købe et der næsten passer, og så bruge penge på at få det syet til så det passer en. Men hvorfor ikke få det syet præcis efter dine mål til at starte med? Suitopia.dk tilbyder denne service, her kan man indtaste sine mål og få leveret et sæt tøj der passer!
Hos Suitopia.dk man få syet jakkesæt og smoking på mål, og tilkøbe en masse lækkert tilbehør. Jeg fik muligheden for at få lavet et jakkesæt med vest.
Processen starter med at man skal have taget mål, det klares nemmest hvis man har en til at hjælpe. Hvor og hvordan målene tages, forklares grundigt i den guide på Suitopia.dk som man skal følge. Når alle målene er klaret, så kommer det sjove, nemlig at vælge hvordan jakkesættet skal se ud.
Det første valg er valg af stof og farve. Her valgte jeg et mellemklasse stof, der havde et højt indhold af uld. Det giver nemlig et komfortabelt jakkesæt, hvor man kan komme af med varmen. Farven jeg valgte var en klassisk grå. Den går aldrig af mode, og kan bruges til det meste. Stoffet jeg valgte hedder Massimo Dark Grey, med et vinrødt for. Så skal man vælge detaljer på jakken, og her er valgene mange, helt fra hvor mange (og hvilke) knapper den skal have, til type af revers, og antal lommer og slidser. Jeg holdt mine valg rimelig klassiske, men her er der mulighed for at sætte sit eget præg på jakken. Det næste er design af bukser, her er der naturligvis ikke helt så mange valg, men dog muligheder for både valg af læg, og om der skal være bæltestropper eller knapper til seler. Jeg tilvalgte en vest i samme stof som jakken og bukser, og ryggen i samme farve som foret i jakken. Der er ikke mange muligheder for designe vesten, men det design man kan vælge passede mig også fint, med 5 knapper og to "lommer" (lommerne er en design detalje der ikke er rigtige lommer)
Til sidst tilkøbte jeg en "pocket square" til brystlommen, ligeledes i vinrød.Jakkesættet bliver syet i Vietnam, så det tager en uges tid at få det sendt til Danmark efter det er syet færdigt. Jakkesættet passede fint da jeg modtog det. Det skulle dog lige stryges da det havde fået nogle folder under forsendelsen, men det er detaljer.
Udover folderne, så var jakkesættet fint og rent og klar til brug da jeg pakkede det ud af den fine dragtpose der blev leveret i. Den eneste anke jeg har, er at der er lidt for meget plads ved overarmene i jakken. Om jeg har målt lidt forkert, eller om det er sket under syningen ved jeg ikke. Men det er absolut en mindre detalje. I det store hele, så er jeg meget tilfreds med kvaliteten af jakkesættet og pasformen. Jeg havde valgt en løs pasform, og det må man sige at jeg har fået. Der er ingen stedet hvor sættet er for stramt eller ubekvemt, noget jeg har oplevet før med jakkesæt købt færdigsyet i butikkerne.

Fordi det er syet på mål, så er der mange detaljer man kan tilvælge. F.eks. så har jeg valgt at man rent faktisk kan åbne knapperne på ærmerne. Normalt er det ikke muligt på jakkesæt købt færdige i butikken, her der bare syet en række knapper på ærmet for syns skyld.Og jeg fik også broderet mit navn på inderlommen, som en lille lækker detalje :-) Som man kan se, så er der to inderlommer i den ene side, og en stor inderlomme i den anden side. Den store inderlomme kan lukkes med en knap, og selve knappen er dækket af et stykke stof så den ikke generer, super lækker detalje.

Selve kvaliteten af syningerne på jakkesættet er fuldt på højde med hvad man ser i butikkerne. Stoffet jeg havde valgt er dejligt let, og behageligt at have på. Alt i alt er jeg meget tilfreds med det jakkesæt jeg fik lavet. Og da der er så mange muligheder, så kan lave lige præcis det jakkesæt man ønsker, det behøver ikke være så klassisk i farver og snit, som det jeg valgte at få lavet.
Prisen for det jakkesæt jeg valgt at få lavet, inkl vest, pocket square, stofvalg og andre detaljer, løb op i 4086 kroner.
Da det bliver sendt direkte fra Vietnam, så risikere man at modtage en opkrævning på told og moms fra shipping firmaet. Den skal man blot betale, og så kontakte kundeservice hos Suitopia.dk , så refunderer de naturligvis den ekstra udgift.

For mere info om alle de mange muligheder for at få lavet flot tøj på mål, se Suitopia.dk


Mandag d. 1 december 2014 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: