Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Tøj der passer!


Kategori: Mellem mænd

Hos TailorStore.dk kan man bestille tøj, syet til lige præscis dine mål.
Hvis man ikke rigtigt passer ind i en standard størrelse tøj, enten har man for lange eller for korte ben forhold til livvidden i bukserne, eller halsmålet på skjorten passer ikke til standard ærmelængden så er løsning at få tøjet syet på mål. Hos Tailorstore.dk er det lige præcis det de kan, og så er det faktisk ikke engang særlig dyrt i forhold til kvaliteten. Jeg fik mulighed for at bestille et par bukser (Chinos) og en skjorte fra Tailorstore.dk . Det første man skal gøre er at oprette en profil med ens mål. Det er super vigtigt at man får taget sine mål korrekt, så man er sikker på at tøjet passer når det bliver leveret. Det er helt klar nemmest hvis man får hjælp af en anden til at tage sine mål. På Tailorstore.dk har de en meget udførlig vejledning, med videoeksempler, på hvordan man tager de korrekte mål. Den del af processen skal man være meget grundig med. Mål hellere et par gange, for at være helt sikker på at man har målt rigtigt.

Når man har udfyld måleprofilen, så kommer det sjove med at designe sit tøj. Jeg valgte at starte med et par klassiske sorte Chinos. Der er et par muligheder for stofvalg når man har lagt sig fast på sort. Der er en let type, og en lidt kraftigere type. Jeg valgte den kraftige type der hedder Mansfield Black. Når man har valgt stof, er der en masse muligheder for at gøre sine chinos personlige, der er valg af lommer, knapper, læg, broderi og meget andet.Hvis der er var mange valgmuligheder for Chinos, så er der endnu flere når det kommer til at at designe sin skjorte! Her valgte jeg en stoftype der hedder Torremocha brown. Og så var det ellers med at vælge flip, manchetter, knapper, udskæring, lommer og meget meget mere. Processen med at vælge designelementer var sjov, og i online designeren kan man med det samme se de valg man har gjort på en skjortemodel. Det gør det nemt at lege med de forskellige muligheder inden man lægger sig helt fast på sit design.For 199 kroner kan man også få syet et par boxershorts, så jeg valgte også at få et par boxershorts lavet i samme stof som skjorten.

Der er et par ugers leveringstid på tøjet, da det jo skal syes specielt på mål. Da tøjet dukkede op, var det rigtigt flot pakket ind.

Boxershortsene var endda pakket i deres egen lille pose, også lavet i samme stof som skjorten. En lækker, og luksuriøs detalje.

Kvaliteten på tøjet er helt i top! Syningerne er flotte, og præcise. Jeg fandt ingen løse tråde, eller andet på tøjet. Bukserne var dog lidt løse i livet, jeg tænkte at jeg måske ikke havde været helt præcis med målebåndet. Men efter en tur i vaskemaskinen, så passede de faktisk fint.
Bomuldsstoffet bukserne er syet af er til den kraftige side. Næsten lidt denim-agtigt, og rigtigt lækkert. Jeg havde valgt en kontrastfarve til inderforet, og det så også rigtigt flot ud. Knaplukningen var flot lavet, og knapperne syet solidt på.

Skjortestoffet var dejligt blødt, og også her passede skjorten fint, noget jeg ellers ofte har problemer med når man skal vælge standard størrelser. Syningerne var lavet fint, og knapperne syet solidt fast. Jeg valgte en kortærmet skjorte, og længden på ærmerne var helt perfekt.

Alt i alt, så kostede bukser, skjorte og boxershorts 1.235,- inkl gratis forsendelse, med de valg af detaljer og stof jeg havde gjort. Jeg synes prisen er meget rimelig når man tænker på at tøjet bliver syet på individuelle mål, og jeg har ikke en eneste kritik af kvaliteten.

Se mere på Tailorstore.dk


Mandag d. 6 oktober 2014 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: