Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3844 har stemt.

Dremel Micro, maksimum muligheder


Kategori: Mellem mænd

Dremel Micro 8050 er en lille og let maskine, der ikke står tilbage for de større modeller i sortimentet.
Vi har efterhånden set på en del maskiner fra Dremel her på Bossman.dk, og jeg skal da også indrømme at jeg er stor fan af dem. De gange, de har hjulpet mig med en besværlig gør-det-selv opgave, er efterhånden mange.
Nu skal vi se nærmere på det nyeste skud på stammen, nemlig Dremel Micro.Dremel Micro er opladelig Dremel-maskine, med indbygget batteri og ladestander. Den er en hel del lettere end de andre maskiner i sortimentet (vejer knap 250 gram uden tilbehør), den er faktisk så let, at den er nem at holde som en lidt stor blyant, når man arbejder med den.Den bliver leveret med en æske med 35 stykker tilbehør, så der er både skæreskiver, sliberondeller, polérskiver og meget andet, så man kan klare de fleste småopgaver, man støder på.

Den bliver også leveret med et etui til selve maskinen. Så kan man bare smide den i værktøjskassen uden at være bekymret for, at den skal starte af sig selv.

Som noget nyt, og noget der ikke er set på andre Dremel-maskiner, så har den indbygget arbejdslys. Rundt om værktøjet sidder der 4 lysdioder, der lyser arbejdsområdet op. Det gør den rigtigt godt, og fordi at der er lys hele vejen rundt om værktøjet, så er der næsten ingen skygger omkring arbejdsområdet.

Den har elektronisk hastighedsregulering i 5 trin, fra 5.000 omdrejninger til hele 28.000 omdrejninger pr minut.

Jeg har afprøvet Dremel Micro med nogle af de klassiske opgaver, som at skære i metal, slibe i træ og metal og polere, og det klarer den rigtigt godt. Helt på niveau med de større maskiner i sortimentet jeg har prøvet! Og fordi at den ikke har ledning, og ikke vejer alverden, så er det noget nemmere at lave præcisionsarbejde med den. Og arbejdslyset er en meget velkommen feature, som jeg håber breder sig til andre maskiner fra Dremel.

For mere info om Dremel Micro og de andre Dremel-maskiner, se www.dremeleurope.com


Torsdag d. 18 september 2014 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: