Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3687 har stemt.

Spinatsalat


Kategori: Mad og drikke

En lækker salat som tilbehør til aftensmaden. Men det er vigtigt i denne salat, at avokadoen er moden...




En lækker salat som tilbehør til aftensmaden. Men det er vigtigt i denne salat, at avokadoen er moden. Nogen gange er det nødvendigt at købe den nogle dage før, den skal bruges. Det er ikke altid, at avokadoen er spiseklar, når den ligger i butikken. Jeg synes ikke, at denne salat behøver dressing, den kan spises, som den er. Og den smager fortræffeligt.

(4 personer)
1 bakke spæde spinatblade
½ salatløg
1 moden avokado
12-16 feta tern
1 spsk. ristede pinjekerner
1 spsk. ristede græskarkerner



Tilberedning:
Skyl salaten grundig. Rist pinjekerner og græskarkerner på en tør pande, og du skal jævnligt røre i kernerne. Pas på at de ikke får for meget farve og vær opmærksom på, at der er eftervarme i panden. Kernerne skal køles af. Skær salatløg og avokado ud og bland det i salaten med fetatern og de afkølede pinjekerner og græskarkerner.


Mandag d. 10 juni 2002 af: Rikke Sofie Hansen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: