Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

Mini drone, stor fornøjelse


Kategori: Gadgets

Hubsan X4 er en drone der kan lande i din håndflade, og som flyver fantastisk
Hubsan er nok ikke et kendt navn herhjemme, men det tror jeg at de bliver. De laver fjernstyrede fly og helikoptere, men deres seneste serie af små quadrokoptere en nok deres største sællert for tiden. Jeg har prøvet en af dem, og jeg forstår det ganske godt! En lille drone med 4 propeller, der er lille nok til at flyve sikkert rundt med i stuen, til en fornuftig pris, det er et hit i min bog :-)Modellen jeg har prøvet hedder X4 (model H107c), og den er faktisk ikke større en end min håndflade. Den bliver drevet af et lille LiPo batteri, der bliver opladet via USB. Batteriet giver omkring 5-7 minutters flyvetid, og tager en halv times tid at lade op.Fjernbetjeningen ligger godt i hånden, og har man fløjet RC fly eller helikopter før, så kender man kontrollerne. Venstre pind op/ned styrer højden, og højre/venstre styrer rotationen om X4'erens akse. Højre pind styrer flyveretningen, frem/tilbage, højre/venstre. Fordi at senderen sender på 2,4 Ghz båndet, så er der ikke behov for nogen stor antenne.Senderen benytter 4 AAA batterier. Når man har fået rutinen med at flyve stabilt rundt med Hubsan X4, så kan man trykke højre styrepind ind, så giver den et klik, og nu er man i Expert tilstand. I expert tilstand så tillader dronen at man laver vildere manøvre, den reagerer hurtigere på input og er i det hele taget noget sværer og også sjovere at styre :-)

Hubsan X4 har endnu en lækker feature, den har nemlig også et indbygget kamera! I fronten sidder et kamera der optager video i 640 x 480, og videoerne bliver gemt på et microSD kort man sætter i Hubsan X4.Jeg har lavet en kort video der kan ses her

Til en pris under 500 kr (ex AAA batterier og microSD kort) så er Hubsan X4 et super stykke legetøj til voksne legebørn. Den flyver stabilt, har masser af overskud, og at der så oven i købet er indbygget kamera i den er fantastisk. Det er altid sjovt at se sin flyvning fra dronens synsvinkel.Hubsan X4 kan købes hos www.toytrade.dk , der har et stort udvalg af Hubsans produkter og mange andre spændende RC produkter.


Torsdag d. 7 november 2013 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: