Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

Dremel, nu med let udskiftning af tilbehør


Kategori: Gadgets

Dremel 4200 er nyeste skud på stammen af det klassiske roterende værktøj, nu med let udskiftning af tilbehør.
Dremel 4200 er et kraftfuldt roterende værktøj, som har løst problemet med at man skal bruge en skruenøgle for at skifte tilbehøret. På Dremel 4200 kan man nemlig åbne og lukke for tilspændingen med et simpelt fingergreb, en funktion Dremel kalder EZ Change.

Dremel 4200 bliver leveret i den klassiske Dremel kuffert.Når man åbner den, så ser man selve Dremel 4200 maskinen, og et væld af tilbehør. Det er det Dremelsæt med mest tilbehør jeg haft glæden af at prøve.Selve maskinen har en kraftfuld motor på 175 Watt, der faktisk er ret støjsvag.Bagerst på maskinen kan man indstille omdrejningstallet, og fordi at Dremel 4200 er elektrisk reguleret, så gør den sit bedste for at holde omdrejningstallet oppe, selv under hård belastning.Der hvor Dremel 4200 skiller sig ud, er i fronten af maskinen. Her ser man de to fingergreb som bruges til at åbne kæberne på maskinen, så man nemt kan udskifte tilbehøret.

Mekanismen virker rigtigt godt! Den holder fint fast på det monterede tilbehør, og det er nemt at skifte det ud. Rart endelig at slippe for den lille skruenøgle, der altid har det med at blive væk!

Maskinen bliver leveret med en væld af forsatser, bl.a. cirkeskærer, forsats til slibning af kædesav, flisefugefræser og meget andet.Den bliver også leveret med den meste fyldte tilbehørsæske jeg har set.Jeg vil ikke gå dybt i detaljerne omkring alle de forskellige tilbehør, men bare vise et udvalg af dem frem her:

Slibetromler


Slibepapir


Slibestifter


Skæreskiver
Rensebørste


Fræsere og bor


Filtskiver til polering
Diverse holdereDremel 4200 er en lækker maskine, jeg har brugt den til et knivbygger projekt, der blev både slebet og poleret en hel del, og maskinen var rigtig rar at arbejde med. At den bliver leveret med så meget tilbehør er bestemt et plus, det gør maskinen så meget mere brugbar.

For mere info om Dremel 4200, se www.dremeleurope.com


Søndag d. 13 oktober 2013 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: