Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Nalgene drikkeflasker, solide og smarte!


Kategori: Mad og drikke

Nalgene drikkeflasker er blevet en standard inden for udendørsgrej, jeg har kigget på deres tre mest populære modeller.




Nalgene flasken er super populær blandt udendørsfolket, og efter at have kigget nærmere på tre modeller, så kan jeg godt forstå hvorfor.
Fælles for dem jeg har kigget på er, at de er lavet af super stærk, klar plast (100% fri for hormonforstyrrende stoffer). De kan tåle kogende vand, og frost.

Den første flaske er en halv liters flaske, med smal åbning, til en vejl. pris på 79 kr.



Den har et solidt skruelåg, med låget hægtet fast til flasken så man ikke mister låget på turen.





Den smalle åbning gør det nemt at drikke af den mens man er undervejs, uden at den skvulper over.

Den anden flaske jeg har prøvet er en et-liters flaske med bred åbning og skruelåg, til en vejl. pris på 99 kr.







Den brede åbning gør at man nemt f.eks. kan fylde isterninger i den, eller blande energidrik. Den brede åbning gør også at det er nemmere at gøre flasken ren. Men det betyder også at man skal stå stille når man skal have en tår vand, ellers får man nemt hældt det ud over sig selv.

Den sidste flaske jeg har prøvet er OTF flaske, som står for On The Fly, altså en flaske der kan bruges mens man er undervejs. Den indeholder 0,7 liter. Den har en enhåndsbetjent prop, der er nem at åbne med et let tryk. Der sidder en metalbøjle der sikre at den ikke åbner ved et uheld. OTF har en vejl. pris på 99 kr.







Når man skruer låget helt af, har den også bred åbning så den er nemt at rengøre, og man kan komme isterninger i den. Drikketuden har en god størrelse, så man virkelig kan tage store mundfulde hvis man er meget tørstig.





Fælles for de tre flasker er deres lave vægt, og utrolige holdbarhed. De optager ikke smag af det man kommer i dem. Og fordi at Nalgene er blevet en standard inden for drikkeflasker til udendørsfolket, så har de fleste rygsække lommer der lige præcis passer til en model Nalgene flaske. Der findes også en masse ekstra udstyr til dem. Man kan f.eks. købe et isolerende hylster så vandet i flasken forbliver koldt (eller ikke fryser til is hvis man er ude i den kolde natur)



Med den store variation af flasker, både i farver, volumen og åbninger, så er jeg sikker på at man kan finde en flaske der passer lige præcis til ens behov. Personlig er jeg rigtig glad for OTF flasken. Den er nem at tage en tår af, og så passer den i flaskeholderen på cyklen.

Nalgene flasker forhandles af de fleste outdoor butikker, og den danske importør www.fritidsagenten.dk kan oplyse om nærmeste butik.


Onsdag d. 31 juli 2013 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: