Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Hjemmelavet pizza på grillen


Kategori: Mad og drikke

Med Webers nye pizzaovn kan du selv lave lækre pizzaer på grillen
Hemmeligheden bag pizzeriaets lækre pizzaer er at de bliver bagt i en meget varm ovn, på en plade der overfører varmen jævnt og hurtigt til bunden. Det kan man selv opnå med Webers Pizzaovn. Pizzaovnen passer på Weber kuglegrill på 57 cm i diameter. Man tager låg og rist af, og sætter ovnen på grillen.Selve ovnen består af en pizzasten der bliver super varm og sørger for at pizzaen får en sprød bund, og et lavt låg med en åbning forrest der sørger for at sende varm luft fra grillen hen over fyldet så det også bliver hurtigt bagt.
Bagerst på ovnen er der åbninger der sender den varme luft fra kullene ind i ovnen.

Der medfølger også et par varmeskjold der, afhængig af grill-model, skal sættes på grillen for at beskytte håndtagene mod strålevarmen.Selve håndtaget kan foldes ind mod ovnen når den ikke er i brug, og så kan man faktisk sætte grillens låg hen over ovnen. Dog skal man huske at tage pizzastenen ind når vinteren kommer, den kan ikke tåle frost.Når man åbner ovnen, så falder låget ned i et lille hak, og bliver stående åben af sig selv, så man har begge hænder fri til at komme den næste pizza i ovnen. For at lukke låget, løfter man låget lidt op af hakket og lukker det igen. Når man fyrer op i grillen, så vil jeg anbefale nogle briketter der afgiver MEGET varme, jo mere jo bedre. Jeg har prøvet nogle "Heat Beads" som brænder længe, men de har ikke helt varme nok til at lave pizzaen hurtigt. Det tager en 8-10 minutter med Heat Beads. Med gode, hurtigbrændende, briketter er jeg sikker på at man kan lave pizzaerne hurtigere.De pizzaer jeg har lavet i ovnen er blevet SUPER lækre, med sprød bund og gennembagt fyld. Hvis man vil have lidt ekstra smag i pizzaen, så kan man komme nogle røg-spåner på kullene inden man går i gang, så får man en autentisk smag af brændefyret pizzaovn.

Jeg skal bare lige øve mig i at rulle pizzadejen ud til runde cirkler ;-)Man kan købe Webers Pizzaovn til en god pris hos www.bezzer.dk , der sælger mærkevarer til lavpris.


Torsdag d. 6 juni 2013 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: