Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Lækre nye cykelbriller fra Ryders


Kategori: Krop og velvære

Ryders har en masse nye modeller i deres brillekollektion, jeg har prøvet en af dem.
Ryders laver nogle rigtig lækre solbriller til sportsfolket, og i særdeleshed cykelfolket. Jeg har prøvet en af deres nye modeller. Modellen jeg har prøvet hedder Saber, og er en letvægtsbrille på kun 24 gram, med farveskift i glassene.Glassene er ret lyse når solen ikke er fremme, og det synes jeg er en fordel når man cykler, så kan man bedre orientere sig end hvis man havde mørke briller på. Når solen så kommer frem, så toner de lysegrå glas over i en mørkere grå nuance. Her er en sammenligning mellem brillerne indendørs, og efter kun et par minutter i aftensolen.Brillen bliver leveret i et hårdt etui, hvor der er en pudseklud, og en lille pose hvor brillerne er i.Selve brillen sidder godt fast på hovedet! Det skyldes dels den lave vægt, og også at både den justerbare næsepude og brillestængerne er belagt med noget gummi som faktisk holder bedre fast i huden når man sveder.

Faconen på Saber følger ansigtet, så man også er beskyttet mod sol og insekter fra siden.Nu har jeg efterhånden kørt nogle ture med Saber på, og jeg er meget begejstret! De holder vinden, støv og insekter væk fra øjnene, og de sidder rigtig godt på hovedet, uden at klemme nogen steder. Og fordi at glassene skifter farve efter lyset, så er de også rigtigt gode når man cykler i skumringen, man føler ikke at udsynet er nedsat. Selve glassene i Saber er lavet optisk korrekt, så de forvrænger ikke når man ser igennem dem. Og bruger man briller, kan Ryders briller monteres med styrke direkte i solglasset.
Alt i alt er Saber en super lækker brille til cykelturen, men også til løbeturen, da den lave vægt gør at de ikke hopper og glider ned når man løber.

Se mere om Saber, og alle de andre lækre briller hos www.ryders-denmark.dk


Onsdag d. 1 maj 2013 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: