Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Løft dine mobilfotos op på næste niveau


Kategori: Gadgets

Med Olloclips objektiver til iPhone kameraet, kan du få effekter på dine billeder som ingen app kan efterligne.
iPhone kameraet er ret godt, men med et ekstra objektiv kan man få MEGET mere med på billederne, eller komme ekstremt tæt på motivet.Olloclip er en 3-i-1 løsning, hvor man har et wideangle objektiv der får mere med på dine billeder, uden at du skal gå længere væk fra motivet, et fisheye objektiv der får ekstremt meget med på dine billeder, og et macro objektiv så du kan tage ekstreme nærbilleder, helt ned til 1 cm fra motivet!Man glider Olloclip ned over hjørnet på din iPhone, og så er det bare at finde gode motiver. På den ene side er der fisheye og på den anden side er der wideangle/macro objektivet. Man skal dog lige huske at slå flashen fra, da den er dækket af Olloclip.

Skal man tage macro billeder så skruer man blot den yderste linse af wideangle objektivet, og så er det forvandlet til et macro objektiv.Olloclip er super kompakt og nemt at bruge. Den bliver leveret med objektiv dæksler, og en opbevaringspose i microfiber der også er super til at pudse objektiverne i inden brug :-)Jeg har taget nogle billeder for at vise hvad Olloclip kan gøre for dine billeder.
Det første er taget uden Olloclip.Det næste er taget samme sted med Wideangle objektivet.Her kan se at man får mere af motivet med, men også at der er nogle forvrængninger i kanten af billedet. Det er desværre noget der ikke kan undgås, og kan være en del af effekten ved at bruge ekstra objektiver med din iPhone ;-)
Det næste er også taget samme sted, med fisheye objektivet.Her får man næste 180 grader fanget i et billede, selvfølgelig med den klassiske fiskeøje forvrægning. Det kan ingen app genskabe :-)

Det næste billede er taget så tæt på planten som iPhone kunne stille skarpt.Det næste er taget med macro objektivet.Her ser man at man kan komme RIGTIGT tæt på! Og også at man får en meget lille dybdeskarphed, så man kan også bruge macro objektivet til at få et motiv til at træde frem på en sløret baggrund.

Med Olloclip kan man tage nogle unikke mobilfotos, og så er den så lille at man nemt kan have den med i lommen. Og så virker den selvfølgelig også når man optager video :-)For mere information om Olloclip, se www.olloclip.com .
Olloclip kan bl.a. købes i Apple Store.


Torsdag d. 27 december 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: