Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Fede covers fra Sandberg


Kategori: Gadgets

Sandberg har stor success med deres covers til mobiltelefoner og tablets.
Vores venner hos Sandberg har sendt os et udvalg af deres covers. De har en masse covers i deres sortiment, til iPhones, iPad, og Samsung telefoner.

Dem vi har modtaget er alle iPhone 5 udgaver. Lad os da komme i gang med at se på dem! :-)Her er et stilrent cover, med poleret aluminiumbagside.Et cover i samme type, bare med et lækkert cirkel-mønster på bagsiden. Begge covers sidder tæt, er meget diskrete set fra forsiden.Hvis man er bange for at telefonen skal tage skade hvis man taber den, så har Sandberg også flere gummicovers i deres sortiment, som kan tage slaget hvis telefonen skulle smutte.

Hvis man også ønsker et cover der beskytter skærmen, så har de også det :-) Der er et simpelt cover i noget der ligner kraftigt kunststof med fine riller, et hul der viser Apple logoet og med en klap der dækker skærmen.Der er også et smart cover, med indbygget stander, så telefonen kan stå selv, hvis man f.eks. ser film eller bruger facetime. Det er præget, så det ligner læder.Til sidst har vi et kraftig polstret cover, med klap der beskytter skærmen, bærestrop og plads til kreditkort! Det er lavet i kunstlæder og har en kraftig magnetlukning.Fælles for alle de covers vi modtog, er at de passer perfekt til iPhone 5's dimensioner, ikke noget raslen eller løse covers her! De sidder så godt, at det ind i mellem kunne være svært at få coveret af igen :-)

Dette er kun et meget lille udsnit af Sandbergs sortiment, se alle deres covers, og skærmbeskyttelse på www.Sandberg.it


Onsdag d. 28 november 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: