Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Tag ekstra strøm med i lommen.


Kategori: Gadgets

Med Innergie's PocketCell kan du tage en ekstra telefonopladning med i lommen.
Jeg har skrevet om USB batterier før... men Innergies PocketCell skiller sig i den grad ud fra mængden! Det er et kompakt batteri man oplader via USB, og som så kan oplade ens gadgets når man ikke er i nærheden af en stikkontakt.

PocketCell skiller sig bl.a. ud, ved at være i et rigtigt lækkert design!Den har en micro-USB stik til at oplade batteriet med i den ene ende, og et almindelig USB-stik i den anden til at oplade dine gadgets med.

Batteriet er kompakt, og fylder ikke alverden i lommen, man kan næsten gemme det i sin knyttede næve. Fuldt opladet kunne den lade min iPhone 5 op fra absolut 0% til 100% og stadig have overskud til at smide en 10-15% på telefonen efter det. Så det er en rigtig god ting at have med hvis man bruger sin telefon meget, og måske endda til strømkrævende spil. Det kan selvfølgelig også oplade Android telefoner, og andre gadgets der kan lades via USB.

Man kan tjekke hvor meget strøm der er på batteriet, ved at trykke på en knap på siden, som tænder op til 4 skjulte lysdioder, der indikere hvor meget power der er tilbage.

En anden ting der skiller PocketCell ud fra mængden, er det medfølgende kabel. Det er et kort genialt 3-i-1 kabel.Det indeholder et Apple 30 pins stik, et mini-USB og et micro-USB stik. Stikkene er sat ind i hinanden, så hvis man skal bruge f.eks. micro-USB, så trækker man stikket fra hinanden, og drejer det, og vupti, så har en micro-USB :-) Super smart! Og da da fleste mobiltelefoner kan lades med micro-USB så dækker det korte kabel de fleste behov.

Innergie PocketCell er et lækkert designet batteri, der ikke fylder særligt meget. Med det smarte kabel kan man lade de fleste gadgets op, og så har man jo altid muligheden for at benytte sig at det ladekabel der fulgte med f.eks. iPhone 5 hvis man vil lade den.

Den kan faktisk ret ubesværet være i jakkelomme så man nemt kan lade sin telefon op på farten :-)For mere info om PocketCell og andre Innergie produkter, se www.myinnergie.com . De har også både en facebookside , og en youtube kanal .


Tirsdag d. 27 november 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: