Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Pas på din nye telefon


Kategori: Gadgets

Med et lækkert cover, passer du ekstra på din nye dyre telefon
Nu hvor iPhone 5 er på alles læber, og i mange lommer, har Lux Case allerede et kæmpe udvalg af covers, så du kan passe på din investering. Jeg har set lidt på 3 forskellige typer.

Det første er et gummi-cover, som er nemt at tage af og på telefonen, og som beskytter mod stød og ridser, mens det stadig er muligt at se telefonen igennem det transparente materiale.

Der er fin plads til ladestikket i bunden.Mønstret på bagsiden gør det lidt nemmere at holde fast på telefonen, og så er der et "kighul" til Apple-logoet ;-)Det andet er et hårdt cover, med flot metal bagside. Det klikker nemt på telefonen, og passer perfekt. Det kan være lidt svært at tage af, men det er jo heller ikke noget man skal gøre så tit.

Det er udskæringer i coveret, både til knapperne i toppen og siden, og til stik og højtaler i bunden.

Det ser super lækkert ud, med den blanke bagside, og den stramme pasform.

Det sidste cover jeg har kigget på er et der dækker hele telefonen, så det yder også beskyttelse af skærmen.Det folder hele vejen rundt om telefonen.Telefonen sidder godt fast i coveret, dog uden at det er alt for svært at tage den ud igen. Coveret bliver holdt lukket med en magnet, og selve telefonen sidder i en holder der kan dreje rundt. Det kan man se på bagsiden.Fordi telefonen kan drejes inde i coveret, så kan man bruge coveret som en stander til telefonen, f.eks. når man ser film, eller taler håndfrit (eller facetime) Både i lodret og vandret position.

De tre covers jeg har kigget på, er alle fra Lux-Case.dk , som har et ENORMT udvalg af covers, tasker og andet tilbehør til alle de store mærker indenfor mobiltelefoner og tablets.


Mandag d. 29 oktober 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: