Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3687 har stemt.

Tørret kød, mandemad!


Kategori: Mad og drikke

Beef jerky er tørret kød, der er godt krydret.




Tørret kød... det lyder måske ikke så lækkert, men jeg har smagt nogle forskellige lækre varianter af Beef-jerky fra Jack Links. Først er der den originale, som er let krydret oksekød der er skåret i tynde skiver og tørret. Den smager mildt, og godt af kød. Der skal tygges lidt på det, men det er ikke trevlet eller senet på nogen måde.



Det ligner reelt kød der er i pakken, og jeg syntes det er en fin snack :-)



Jeg har prøvet Sweet and Hot, som er godt krydret! Den varmer godt i munden.



Teriyaki varianten er min favorit. Den er godt krydret med den japanske sojasauce, den brænder ikke i munden, men har en god smag der trækker mundvand :-)



Jeg har også prøvet to varianter lavet på kyllingekød! Den første er Chicken Curry, som smager rigtigt godt!



Den er skåret i nogle tykke tern, så de er mere saftige og lækre, med en god smag af karry.



Den anden kylling variant er Flaming Buffalo, og den er stærk! Den smager rigtigt godt, men man skal være vant til stærk mad, for den river lidt i halsen. Den er dejlig saftig.



Beef jerky er en super god kilde til protein, det indeholder stort set kun protein, lidt sukker og krydderier. Og fordi det er tørret, kan det holde sig i langt tid i uåbnet tilstand. Jeg tror det ville være super at smide en pakke i rygsækken til vandreturen, eller fisketuren, så har man en god snack til den lille sult.

De forskellige varianter af Jack Links Jerky kan købes hos www.go-smag.com , samt i diverse specialbutikker se www.jacklinks.dk for yderligere oplysninger.


Onsdag d. 17 oktober 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: