Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Komfortabel rygsæk, til hverdag og tur


Kategori: Blandede

Deuter Futura 28 er en lækker rygsæk med en uovertruffen bærekomfort og en masse snedige detaljer
Deuter Futura er en rummelig rygsæk på 28 liter. Den er bygget op omkring Deuters fantastiske Aircomfort bæresystem. Det betyder bl.a. at der kan cirkulere luft mellem rygsækken og ryggen, så man ikke bliver svedig. Aircomfort udlufter 25% af fugten/varmen fra ryggen. Systemet er patenteret af Deuter.Den har et stort rum, der kan deles op til to ved at lukke en lynlås der sidder ca en fjerdedel nede i rummet. Der er en stor lynlås i toppen, og også en stor lynlås i bunden, så det er super nemt at finde sine ting! Jeg har oplevet at når jeg har åbnet opdelingen, og fyldt hele det store rum med ting, er det SÅ rart at man kan komme til de småting der ALTID ender i bunden af rygsækken, uden at skulle hive det hele ud :-)

I det store rum er der også en lomme der er beregnet til et drikkesystem, så man kan have en vandblære i rygsækken, og trække en slange ud, der kan hæftes på den ene skulderstrop, så man kan drikke undervejs på turen, uden at stoppe op.

Der er også et lille rum på fronten til småting man gerne vil have ved hånden, og to elastiske lommer, en på hver side.Bæresystemet er helt exceptionelt. Det er bygget op om en let, men solid, metalramme som holder rygsækken fri af ryggen. Rygsækken støtter på skuldrene og på hoften. Hoftestykket og skulderstropperne er polstret med nogle rigtigt bløde puder, og rygstykket er lavet af et elastisk net som lader kroppen ånde.Rygsækken har en form der gør at der kan være mere nederst i rygsækken, end i toppen. Det sikrer at man helt automatisk får den optimale vægtfordeling i rygsækken. Og når man har pakket den, kan man spænde rygsækken ind med 4 stropper/kompressionsremme, så tingene ikke flytter sig i rygsækken, og så den bliver så kompakt som muligt.Skulle man blive overrasket af et ordentligt regnvejr, så kan man være helt sikker på at indholdet i Futura 28 forbliver tørt, der er nemlig indbygget regnslag i rygsækken. Det sidder i et lille rum i bunden.Regnslaget sidder knappet fast i rygsækken, så hvis det skulle blive taget af vinden, så flyver det ikke væk. Det kan nemt knappes af hvis man ønsker det. Når det er på, så dækker det hele rygsækken, selvfølgelig lige undtaget bæresystemet.

Jeg har brugt Futura 28 som hverdagsrygsæk, til og fra arbejde, og til at slæbe indkøb hjem i. Og det er den helt genial til! Bæresystemet er behageligt, selv når rygsækken er godt fyldt, og man slipper for en svedig ryg når man når frem. Materialerne der er brugt, virker solide og af høj kvalitet. Og så er jeg rigtigt glad for lynlåsen i bunden, og det indbyggede regnslag. Futura 28 fra Deuter kan jeg nemt anbefale!

For mere info, se www.deuter.com


Fredag d. 21 september 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: