Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Små lækre slik-bønner fra USA


Kategori: Mad og drikke

Jelly Belly er jelly beans som findes i et utal smagsvarianter. Og de er ret lækre :-)
Jelly Belly startede produktionen af deres kendte bønner i 1976, med 8 smagsvarianter. De blev et hit hos mange, Ronald Reagan serverede dem blandt andet i det hvide hus, og de har også været nydt på rumfærgen i 1983. I dag laver de over 50 smagsvarianter!
www.jellybelly.dk har et stort udvalg af Jelly Belly bønner. De har blandt andet gaveæsker i forskellige størrelser, jeg har fået en æske der indeholder 40 forskellige varianter.

I låget af æsken er der en oversigt over de forskellige smagsvarianter, så man kan vælge ud fra den. Jeg spiser dem som regel en ad gangen, men man kan også lave "menuer", f.eks. giver to ananasbønner og en kokosbønne en lækker Piña Colada smag :-)

www.jellybelly.dk har også forskellige "Beanmachines" som er en dispenser man fylder med Jelly Belly og så kan man få 5-7 bønner ud ad gangen, hvis man kommer en mønt i maskinen, og drejer på håndtaget. En smart måde at spare lidt op på ;-)Maskinen jeg har prøvet er den lille udgave, og den er lavet i rigtigt lækre materialer, jern og glas og er af høj kvalitet. Maskinen kan indeholde et kilo Jelly Belly, og www.jellybelly.dk sælger faktisk 1 kilos poser med blandede Jelly Belly, lige til at fylde maskinen op med :-)

Man kan se en oversigt over alle de forskellige Jelly Belly varianter her .

Jelly Belly er altså lækkert slik, som kan overraske ens smagsløg. Det er nok det tætteste man kommer på Harry Potters multismagsbønner, dog er der heldigvis ikke en ørevoks-variant ;-)

Se mere om de forskellige Jelly Belly sortimenter og beanmachines, på www.jellybelly.dk


Mandag d. 17 september 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: