Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Få dit bord til at spille musik!


Kategori: Gadgets

Troll 2.0 er en kompakt enhed spiller musik ved hjælp af underlaget den står på.
Troll 2.0 er navnet på en lille, kompakt vibrationshøjttaler fra det italienske firma Vibe-Tribe. Den er cirka 5,5 cm i diameter og vejer lige under 400 gram. Den har et flot look, lavet i aluminium, og kan fås i sort, sølv, rød, og blå.Den laver lyd på en speciel måde, den benytter nemlig det underlag den står på, til at spille musik med. Den sætter simpelthen underlaget i svingninger, så det faktisk er dit bord, reol, eller hvad-den-nu-står-på, der spiller musikken.
Foden er beklædt med blødt gummi, så den ikke "danser" væk når den spiller musik.

Man kobler den til sin musikkilde, enten med Bluetooth, eller med det medfølgende kabel. Kablet har Mini USB i den ene ende til Troll 2.0, og et hovedtelefonstik til lyden fra din afspiller, og også et almindeligt USB stik man bruger til at lade den op med, i den anden ende. Den har nemlig indbygget batteri, der kan spille omkring 4 timer (afhængig af hvor højt man skruer op)

Det er en enkelt kontakt på den, hvor man vælger om Troll 2.0 skal være slukket, modtage signal fra USB indgangen, eller om Bluetooth skal være aktivt.
Lyd-kvaliteten afhænger meget af hvad man stiller den på. Et træbord giver en klang, en hylde en anden. Så man må gå på opdagelse, og finde ud af hvilket møbel der laver den lyd man bedst kan lide. Personligt syntes jeg et glasbord er helt genialt, så får man klare diskanter og stadig en fin bas :-)

Den bliver leveret i en flot indpakning

Troll 2.0 er en fin, og kompakt løsning til at spille musik i et snuptag. Den er nem at smide i tasken sammen med f.eks. laptoppen, så har man altid noget der kan spille meget bedre end de fleste laptop højttalere, ja det samme gælder for mobiltelefonen :-)

Det er ikke Hi-Fi, men det er godt nok til musik på farten. Jeg blev faktisk overrasket over hvor godt, og højt, den lille enhed kan spille på det rigtige underlag!

For mere info om Troll, og andre produkter fra Vibe-Tribe, se www.vibe-tribe.it .Tirsdag d. 14 august 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: