Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Pas på øjnene, med stil


Kategori: Krop og velvære

Ryders laver fede cykel-solbriller, jeg har prøvet en af deres letvægtsmodeller
Vi har vist alle sammen prøvet at få et dyr i øjet på cykelturen, at blive blændet af solens genskær i en våd vej, eller at øjnene løber i vand på grund af kold modvind. Alle de ting slipper man for med et par gode solbriller, lavet til cykelbrug.
Ryders laver en masse solbriller, specielt egnet til cykling, til fornuftige priser. Jeg har prøvet den model der hedder Nitrous. Det er en letvægtsbrille på kun 26 gram.Den model jeg har prøvet har sort stel og mørkegrå polariserede brudsikre linser. Polariserede linser fjerner de fleste solreflektioner, fra f.eks. vandpytter og bilruder. De er faktisk så effektive at jeg har tænkt mig at bruge dem på min næste fisketur, da man så langt bedre kan se igennem vandoverfladen :-)De har en god pasform, de følger ansigtet rundt så de yder maksimalt beskyttelse mod solen.Fordi de er så lette, så går der ikke langt tid før man faktisk glemmer at man har dem på :-) Og når man virkelig giver den gas på cyklen, er der lavet ventilations huller i glassene, så fartvinden cirkulerer omkring glassene så de ikke dugger. I hvert fald ikke så længe man er i gang. De kan god dugge en smule når man holder for rødt lys, men det forsvinder igen når man begynder at køre.Når man begynder at svede kan andre briller godt glide ned på næsen, men ikke Nitrous. Næsepuderne, og stængerne, er nemlig dækket af et gummimateriale der faktisk holder bedre fast når det bliver fugtigt!

De bliver leveret i et robust etui med lynlås, hvor der er plads til både brille og pudseklud.På de ture jeg har kørt med Nitrous på, har jeg lagt mærke til at jeg slapper mere af i øjnene, og det er fordi reflektioner er stærkt reduceret, og fordi linserne er lavet optisk korrekt, så de forvrænger ingen steder i synsfeltet. Og så fordi at jeg ikke har fået nogle fluer og andet skidt i øjnene på turene på landet ;-)

Nitrous fra Ryders kan anbefales til alle der cykler, og som vil have en lidt mere behagelig tur.For mere info om Nitrous brillerne, og alle de mange andre modeller fra Ryders, se www.ryders-denmark.dk .


Onsdag d. 8 august 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: