Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Få styr på oppakningen


Kategori: Blandede

Pack-it serien fra Eagle Creek giver dig overblik over indholdet i din kuffert.
Jeg ved at når jeg skal ud at rejse, så bliver kufferten pakket efter bedste evne, men efter et par dage på rejsemålet, ligner kufferten en rodebunke af tøj...
Med Pack-it Cubes kan man holde orden og bevare overblikket over indholdet i sin kuffert. Pack-it cubes er lette tasker med lynlås, og netforside. Man pakker så sine ting i Cubes, og pakker Cubes i sin kuffert. Så har man overblikket, og kan finde ting hurtigt, og man får en endda plads til mere i kufferten. Cubes findes i flere størrelser og farver.Det største er en hel Cube, og den måler 36x25x8 cm. Den er rigeligt stor til at indeholde foldede T-shirts, badetøj, bukser eller lignende.Den næste størrelse er en halv Cube, og den måler 25x18x8 cm. Den kan man bruge til T-shirts, shorts og den slags.Den mindste Cube er en kvart Cube, som måler 19x11x6 cm . Den er super god til at få styr på sine småting, som mobiloplader, kabler, kamera tilbehør og den slags der ender med at gemme sig i bunden af kufferten.I Pack-it serien er der også en Tube, som er det samme som en Cube, bare aflang, så den er nemmere finde plads til i siderne af kufferten. En Tube måler 33x10x8 cm og den er god til at pakke undertøj eller sokker i. Jeg fik faktisk plads til 10 par tennis-sokker i den!Et andet genialt produkt fra Eagle Creek er deres Pack-it Folder. Det er en smart måde at pakke sine T-shirts eller skjorter, så de kommer krølle-frit frem til destinationen.

Man lægger sine skjorter eller T-shirts sammen så de passer præcist i Eagle Creek Folder, og så folder man siderne hen over bunken, som lukker med velcro, så bliver tøjet trykket fladt sammen, og ligger ikke og glider rundt i kufferten og bliver krøllet. Den størrelse Folder jeg har prøvet, kan rumme omkring 7 stykker tøj. For at man nemt skal kunne folde tøjet rigtigt, er der en smart skabelon man bruger til at folde tøjet med.Bruger man skabelonen, passer tøjet perfekt i Folderen.Pack-it serien er genial når man skal pakke, hvad enten man pakker en kuffert til en lang tur, eller en blød taske til en forlænget weekend. Man slipper for at rode rundt i alt sit tøj, for at finde et par rene sokker, og ens skjorter skal ikke stryges når man kommer frem. Vil man gerne have overblik over indholdet af sin kuffert, så får Pack-it's produkter min varmeste anbefaling :-)

For mere info om Pack-it serien, og andre produkter fra Eagle Creek, se www.eaglecreekluggage.co.uk


Onsdag d. 8 august 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: