Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Vanilla Sky på nettet


Kategori: Rundt på nettet

Vanilla sky er efter min mening en ret speciel film. Da jeg havde set den, vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg skulle synes om den. Så jeg var nød til at se den én gang til. Jeg ved stadig ikke, hvad jeg skal synes om den, så det kan godt tænkes, at jeg er nød til at se den igen på et tidspunkt.
Vanilla sky er efter min mening en ret speciel film. Da jeg havde set den, vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg skulle synes om den. Så jeg var nød til at se den én gang til. Jeg ved stadig ikke, hvad jeg skal synes om den, så det kan godt tænkes, at jeg er nød til at se den igen på et tidspunkt. Men lad mig lige sige, det er ikke en film jeg på nogen måde vil råde andre fra at se, tværtimod!

Har du ikke set filmen, kan du her få et kort resume:
Hovedpersonen David Aames (Tom Cruise) er en rigtig succes dreng, som ikke mangler noget af noget. Han vælter i penge og så er han ungkarl. Han leger rundt med Julie Gianni (Cameron Diaz), og dyrker hende når han har lyst.

En dag holder han en lille fest, og her dukker hans ven Brian (Jason Lee) op med en kvinde han har mødt samme dag. Hun hedder Sofia Serrano (Penélope Cruz), og David falder for hende, allerede da han ser hende på afstand.


Senere på aftenen tager de hjem til hende, og resten af natten snakker, tegner og hygger de. David er en rigtig gentleman og han prøver ikke på noget tidspunkt at komme i kassen med hende. Det er der heller ingen grund til, der er masser af tid, han har lige mødt hende...

Da han skal til at køre på arbejde dagen efter, holder Julie og venter på ham. Hun vil gerne køre en sidste tur med ham. Det indvilliger han i. Og det bliver hendes sidste tur. Hun er jaloux, hun vil have ham for sig selv. Da de har kørt noget tid, kører hun bilen ud over en bro, så den styrter med snuden ned på vejen under. Hun dør. Han bliver vansiret i ansigtet og hans højre arm tager skade.

Nu begynder hans kamp for et nyt liv, og Sofie - men lad dig ikke narre, der er en noget overraskende slutning på filmen.

www.vanillasky.com
Det meste af filmen er der en meget speciel stemning, og dén stemning er det utrolig godt lykkes at bringe ud på nettet. Det skyldes mest af alt musikken, der spiller på sitet. Hvis du ønsker at lytte til et andet nummer, end det de har sat på fra starten, kan du bare skifte nummer. Der er 5 stykker og soundtracket at vælge imellem. Du kan gratis downloade nummeret ”Vanilla Sky” med Paul McCartney.

Du har også mulighed for at hente billeder, baggrunde og pauseskærme.

Naturligvis kan du også få et groft rids af historien, se traileren og læse om de medvirkende bag filmen.

Sitet er lavet i flash, og hvis du skal have en så god og glidende oplevelse som muligt, bør din pc være på mindst 400 MHz. Er den mindre, kan du stadig se sitet, men så kører det ikke så glidende, som det bør.

Jeg har nu brugt 3 timer på sitet, mens jeg har skrevet denne artikel. Jeg har klikket rundt og hørt musikken igen og igen. Jeg er kommet i ”Vanilla Sky stemning”. Det er sådan en lidt trist men alligevel forventningsfuld stemning. Vil du også prøve det, så klik ind på www.vanillasky.com - start gerne med at se traileren... grib stemningen...


Mandag d. 19 august 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: