Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Frappuccino når du lige trænger


Kategori: Mad og drikke

Starbucks har lanceret tre frappuccinovarinater, lige til at sætte på køl derhjemme og drikke når lysten melder sig.
Jeg kan lige så godt indrømme at jeg er afhængig af kaffe. Normalt drikker jeg mest bare "sort kaffe", men når chancen byder sig, nærer jeg en stor kærlighed til mange af de forskellige lækre afarter af den lækre drik; lige fra en vellavet espresso til de mælkefyldte varianter som latte og frappuccino.

Sidstnævnte er Starbucks begyndt at sælge på flaske, og jeg fik fingre i tre varianter, der straks røg på køl, for derefter at blive drukket så hurtigt som de havde nået den optimale temperatur.

Frappuccino Mocha kommer med lækker cokoladesmag. Den virker god og læskende, og holder hvad den lover (d.v.s. den smager meget som den ville gøre, hvis du købte den på Starbucks). Der er tale om en rigtig god drik, der hvis jeg skal give karakterer, ligger klart i den høje ende. Havde den blot været en anelse sødere ville den have været lige efter mit hovede.

Frappuccino Coffee er igen en variant, der smager som det man ville forvente hvis man bestilte en tilsvarende hos Starbucks. Trods det at jeg for mestendels drikke sort kaffe, er det alligevel ikke min favorit; jeg ved ikke hvorfor. Måske er det fordi jeg er "alt eller intet"-typen når det kommer til kaffe, og når jeg først begynder at blande mælk i min kaffe, behøver kaffesmagen ikke længere være alt for dominerende; snarere tvært imod.
Jeg vil tro denne variant vil blive storfavorit blandt rigtig mange, men den var altså ikke lige mig.

Frappuccine Vanilla derimod - wow. Jeg kunne drikke i litervis. Den rammer lige præcis plet, og er da noget af det lækreste jeg længe er stødt på. Vi der derhenne hvor det er svært at skrive noget sagligt om hvad der kunne være gjort anderledes eller bedre, for jeg synes bare den var helt perfekt. En til af dem, tak!

Drikkene indeholder omkring 75% mælk, og med 1,2 g fedt og et energiindhold omkring de 74 kcal pr. 100 ml, er det ikke helt dumt set i forhold til den almene sundhed, om end man sikkert ikke bør drikke lige så meget som jeg kunne have lyst til - men det kan man sige om så mange ting.

Alt i alt: Thumbs up herfra, med Vanillevarianten på en klar førsteplads.


Fredag d. 13 juli 2012 af: John V.R. Doktor

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: