Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Nem beskæring af træerne i haven


Kategori: Gadgets

Bosch KEO er en let, enhåndsbetjent, elektrisk beskærersav til havens træer.
På denne tid af året er der gang i havens planter og træer. Hvis det ikke skal vokse en over hovedet, så skal der beskæres. Hvis man har store træer i haven, er saksen ikke kraftig nok, der skal en sav til. Bosch har lavet en batteridrevet sav, der nem kan skære grene over, helt op til 80 mm i diameter!Forresten på maskinen sidder der et smart greb, der gør at maskinen selv holder fast i den gren man vil skære af. Med grebet monteret kan maskinen gabe over 60 mm grene, tager man grebet af, så kan den skære 80 mm grene.Grebet er fjederbelastet, og følger med når maskinen arbejder sig ned i grenen.
Savbladet er solidt, og har to rækker super skarpe tænder, der hurtigt laver en pænt snit i grenene.Man skifter forøvrigt bladet uden brug af værktøj, den røde holder skal blot drejes, så kan bladet skiftes.KEO har et indbygget litiumbatteri, med meget lav selvafladning, så den ligger ikke i skabet og taber ladningen, men er altid klar til brug. Opladeren er af "mobiltelefon typen", altså en adapter man sætter i stikkontakten, og så sætter man den til KEO med en ledning. Der sidder et beskyttet ladestik i håndtaget på KEO.For at man ikke skal komme til at starte saven ved et uheld, er der en sikkerhedsknap der skal holdes inde, før man kan aktivere startknappen. KEO har forresten variabel hastighed, så man kan køre langsomt indtil saven har fået fat.
Har man en have med mange træer, så er KEO et super stykke værktøj til at trimme dem med. Den er let, og nem at arbejde med, og en opladning holder til mindst 50 snit.

For mere info om KEO, se www.bosch-pt.dk .


Torsdag d. 12 juli 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: