Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Alt er bedre med bacon!


Kategori: Mad og drikke

Med baconsalt kan alle nyde den lækre smag af bacon, på mange, nemme måder.
Bacon! Nogen siger det er et grundstof, andre at det er det bedste krydderi i køkkenet. www.baconsalt.dk har et bredt udvalg af produkter indenfor bacon. Jeg har smagt på et godt udvalg.

Det første produkt er Baconsalt! Salt, med baconsmag, simpelt og genialt! Og det bliver endnu mere genialt når man læser at der ikke er nogle animalske produkter i, så alle der, af den ene eller anden grund, ikke spiser gris, kan nyde baconsmagen med god samvittighed. Og så er har produkterne endda et lavt salt og fedt indhold. Jeg har smagt på tre varianter.
Den originale baconsalt, der (som navnet afslører) smager af salt og bacon.Så er der Baconsalt med Cheddar. Salt med smag af ost og bacon, super lækkert til burgeren eller pastaretten.Den sidste variant er Baconsalt Hickory, som er baconsalt med røgsmag. Røgsmagen forstærker baconsmagen, og giver en grillet smag. Super på hakkebøfferne, så kan de pandestegte smage som grillede.Hvis man vil peppe sin salat op med noget knas, så er Bacon Croutons det sikre valg. Det er brødterninger med baconsmag, der er stegt sprøde. Super lækkert som snacks, og kan give liv til den kedeligste grønne salat.Hvis man virkelig vil give salat gas med bacon, så er der ingen vej uden om Ranch Dressing med baconsmag! Det er et pulver man rører op med cremefraiche og lidt mayonnaise, og så har man en super lækker dip/dressing. Lækker på salaten, og helt genial til at dyppe sine pomfritter i :-) Cremet krydret dressing, med baconsmag, lækkert!Når man sidder og ser en god film, hjemme i sofaen, så er det altså lækkert med nogle varme popcorn. www.baconsalt.dk har også mikrobølge popkorn med baconsmag :-) De har en god duft af bacon, og en mild baconsmag. Vil man have lidt mere gris i smagen, så kan jeg anbefale et par drys med baconsalt.Og så har jeg gemt det bedste til sidst! Baconnaise! Ja, mayonnaise med baconsmag! Det smager super lækkert i burgeren, og endda på leverpostejmadden! Det har en salt baconsmag, men rigtigt lækkert til mange ting der trænger til et pift. Man kan bruge den til dressinger, og som lækkert dip til kartofler, kød og grøntsager :-)Alle produkterne er velegnede til vegetarer, og er kosher certificeret, så alle kan nyde baconsmagen.

Og hvis man er rigtig bacon entusiast, så laver de også en læbepomade med baconsmag! Så smager kyssene også af bacon ;-)Produkterne er rigtig lækre, og giver en mulighed for at få mere bacon ind i madplanen, på en nem måde :-) Se hele det store udvalg af lækre produkter på www.baconsalt.dk
Tirsdag d. 15 maj 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: