Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Alsidige Zippo lightere


Kategori: Gadgets

Zippo laver også andre lightere end den klassiske stormlighter.
Jeg har prøvet tre af Zippos gaslightere, fælles for dem alle tre er at de virker super godt, og tænder hver gang!

Den første er deres robuste Outdoor Utility Lighter (OUL), som er bygget til at holde til lidt af hvert.OUL har kraftigt greb i gummi, så den kan betjenes selv med vinter handsker på.For at tænde den skal der, som en sikkerhed, trykkes to knapper ned. En på bagsiden, og en på forsiden. En sikkerhedsting der i øvrigt går igen på alle tre lightere.

Flammen er stormsikker, og er en kombination af en traditionel flamme, og en "jet" flamme. Den store åbning skaber den normale flamme, mens det lille hul ved siden af skaber en hvæsende flamme der er mindre følsom overfor vind. Til sammen gør de at man har en lighter der tænder, selv i blæsevejr.Som en ekstra stormsikring er der en glødetråd i lighteren, der gløder op når lighteren er tændt, og hvis vinden skulle blæse flammen ud, så sørger glødetråden for at flammen tænder igen, så snart vinden har lagt sig lidt. Super smart! Det er en god lighter at have med på tur, så er man sikker på at man kan få gang i f.eks. spritkøkken, eller bål selvom vejret er blæsende.
Den anden lighter er også en Utility Lighter, men denne har en lang fleksibel hals, så man kan komme til at tænde bålet, eller pejsen, uden at brænde fingrene.Flammen er af samme type som OUL'en, dog er OUL'ens flamme lidt mere robust i vinden.Det smarte er at man kan bukke halsen på lighteren, så man kan komme til i alle mulige situationer.

Den sidste lighter jeg har prøvet er en mere konventionel lighter, en Mini Multi Purpose Lighter (Mini MPL).Den har et flot design, så den kan ligge fremme på stuebordet.Den har en helt konventionel flamme, og tænder nemt. Super til stearinlysene i stuen.Fælles for alle tre lightere er at de kører på lightergas, har elektronisk tænding, to-knap sikkerhedstænding og så virker de bare!
For at være sikker på at de virker problemfrit, er det en god idé at bruge Zippos egen butangas i dem.Tre lightere med hver deres egenskaber, som alle kan anbefales :-)

For mere info om Zippos lightere, se www.zippo.dk .


Tirsdag d. 17 april 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: