Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Giv cyklen den store tur!


Kategori: Blandede

Med de rigtige produkter er det nemt at få den beskidte cykel til at se næsten ny ud igen.
Sommeren nærmer sig, og så er det på tide at komme op på cyklen igen! Hvis du, ligesom jeg, ikke har fået vasket cyklen siden sidste forår, så er det på tide at få det gjort nu! En ren cykel kører bare bedre, og med de rigtige produkter er det slet ikke så svært.

Jeg har prøvet forskellige cykelplejeprodukter fra Cykelpartner.dk

Som udgangspunkt var det udvendige gear på min cykel fyldt med klistret gammel olie og støv, og kæden var også sort af skidt.Til kæden brugte jeg en kæderenser , der affedter og renser kæden, uden at man skal tage den af.Den bliver leveret med affedter og smøremiddel til en enkelt rensning, men virker også fint med andre kæderensevæsker.Man åbner renseren, hælder affedter i, sætter den omkring kæden, lukker den, og trækker pedalerne baglæns rundt, så bliver kæden affedtet og børsterne fjerner støvet og skidtet.Den virker rigtigt godt! Jeg var meget imponeret over hvor nemt det var at bruge den, og resultatet var godt!

Derefter brugte jeg Morgen Blue affedter til at rense gearet, og kædeskifterne.Jeg hældte en sjat op i en plastikkop, og fandt en billig pensel, og så gik jeg i gang med at fjerne fedtet og skidtet. Det var rigtigt effektivt!

Efter jeg havde affedtet, skyllede jeg cyklen med varmt vand, og sprøjtede Morgan Blue Mud Off sæbe på de mest beskidte områder.Mens det sad og opløste skidtet, gjorde jeg en spand varmt vand klar, med Morgan Blue Bike Wash i.Og så fik hele cyklen den store tur med en blød børste og masser af sæbevand. Skidtet var nemt at få af, skærme og dæksider blev som nye igen!

Derefter blev cyklen skyllet grundigt med varmt vand igen, og fik lov til at tørre i 20 minutter. Derefter var vigtigt at få smurt alle de bevægelige dele igen, efter at olie og skidt var blevet vasket af. Kæden fik en gang Morgan Blue Extra Dry Lube , som er et smøremiddel der tørrer ind, og ikke tiltrækker støv og skidt, men som stadig smører kæden i alle leddene.Jeg gav gearskifter og nav Morgan Blue Syn Lube , som er et smøremiddel der har god vedhæftning og som ikke bliver skyllet af, hvis man kører i regnvejr.Og som det sidste touch, så fik stellet en gang Morgan Blue Polish , som får det til at skinne, fjerner småridser i lakken, og som danner en hinde der forhindrer nyt skidt i at sætte sig fast.De tre spraydåser har et kort rør som dyse, så det er nemt at ramme de rigtige steder på cyklen.Og hele processen tog en times tid, og resultatet blev rigtigt godt! Jeg tror ikke min gamle cykel har været så ren siden den dag den blev købt ;-)

Og jeg kan faktisk mærke den er blevet nemmere at træde rundt, efter den er blevet renset i bund, og smurt med gode produkter! Alle produkterne kan varmt anbefales!
Produkterne kan købes hos www.Cykelpartner.dk .Tirsdag d. 6 marts 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: