Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Sig farvel til kabel fuglerederne


Kategori: Gadgets

Sandberg har lavet en serie kabler, der kan rulle sig selv op. Så sig farvel til kabel kludderet i skuffen, eller laptoptasken.
Vi har alle sammen brug for flere slags kabler til koble computeren til at alle mulige gadgets. Når kablerne ikke er i brug, så ved jeg fra mig selv, at de ender i en stor fuglerede i skuffen, eller i bunden af laptoptasken. Når man så skal bruge et, så er det bøvlet at finde det rigtige, og så få det viklet ud... Sandberg har løst problemet ved at lave en serie med de mest gængse kabler, med en selv-oprullende mekanisme!Kablet er rullet på på en fjederbelastet spole, så man trækker den længde ud man har brug for, og når man er færdig giver man den et hurtigt ryk, som et rullegardin, og så ruller det sig selv op! Smart, og praktisk!Jeg har prøvet 5 af deres "retractable" kabler.

MicroUSB:MiniUSBUSB type B (meget brugt som printerkabel til USB printere)Netværkskabel, godkendt op til 1000 Mbit!Mini Jack han-han, brugt til f.eks. at koble computerens lydudgang til en indgang i et stereoanlægAlle 5 kabler virker godt, og selvoprulleren er god og virker solid. Når kablerne er trukket ud er de mellem 1,5 og 1,8 meter langeAlt i alt er de rigtig gode at have liggende sammen med laptoppen når man er ude, så har man kabler til de allerfleste situationer, lige fra hvis man skal låne en printer og netværk, til at man vil høre musik fra laptoppen til en fest! Og fordi de er kompakte når de er rullet sammen, så tager de ikke meget plads i tasken.

For mere info om kablerne, og resten af Sandbergs store sortiment, se www.Sandberg.it


Torsdag d. 1 marts 2012 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: