Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Sådan redder du den døde laptops data!


Kategori: Gadgets

Din laptop vil ikke starte, og backup er for piger... hvad gør man så?
Det værste skete, laptoppen ville ikke starte op... harddisken var fyldt med data der ikke var taget backup af (der sker jo aaaaldrig noget!) Hvad gør man så?

En løsning kom fra Sandberg. De har lavet en multi harddisk boks, til laptoppens 2,5" disk.

Boksen understøtter både de gamle IDE harddiske og de ye SATA harddiske, man skal altså ikke være klog på teknikken, da de to mest udbredte standarder er understøttet. Der sidder begge typer stik inde i boksen, så det er nemt at montere en harddisk i boksen, der er endda en lille skruetrækker med til at skrue det hele sammen med! Man kobler boksen til computeren via USB, eller hvis man har en SATA harddisk i boksen, kan man koble boksen til computeren med et SATA kabel for ekstra høj hastighed. Der medfølger endda en adaptor så man kan få et udvendigt SATA stik på sin computer, hvis den ikke allerede har det.
Den får strøm gennem USB-stikket, og har man en strømkrævende disk i boksen, så følger der to USB kabler med, så man kan trække strøm fra to USB porte i computeren. Smart, så er man ikke afhængig af en stikkontakt i nærheden.


Jeg tog harddisken ud af laptoppen, en simpel operation, og flyttede den over i Sandbergs Multi harddisk box. Satte boxen til en anden computer, og kunne nemt kopiere alle data ud fra laptop harddisken. Så var det bare tilbage at formatere disken, flytte den tilbage i laptoppen og gen-installere operativsystemet, flytte disken over i boxen igen, og kopiere data tilbage, så var jeg kørende! :-)

Sandbergs multi harddisk box koster 199,-, se mere på Sandberg.it


Tirsdag d. 22 november 2011 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: