Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3687 har stemt.

Kyllingeret med peberfrugt


Kategori: Mad og drikke

Det her er en rigtig dejlig hverdagsret, som børnene også kan lide. Kyllingeretten er lækker cremet og passer rigtig godt til spinatsalat.




Det her er en rigtig dejlig hverdagsret, som børnene også kan lide. Kyllingeretten er lækker cremet og passer rigtig godt til en gang Spinatsalat.

(4 personer)
25 g smør
300 g inderfilet af kyllingebryst
3 røde peberfrugter i store tern (ca. 300 g)
3 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
200 g Cheasy Friskost med løg og urter 15%
2 spsk hvedemel
4 dl vand
2 tsk edelsüsspaprika
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Pynt: Hakket, bredbladet persille.
Tilbehør: 320 g løse ris.


Tilberedning:
Start med at sætte vand i kog til risene og lav grøntsagerne klar imens. Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingekødet i ca. 1 min. Tag kødet op. Smelt resten af smørret og svits grønsagerne i ca. 1 min. Rør Friskost og mel sammen i en skål. Tilsæt vand lidt efter lidt. Hæld jævningen i panden og bring retten i kog under omrøring. Kom kødet tilbage i panden og tilsæt paprika, salt og peber. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Smag den til.

Energifordeling i procent for retten:
Fedt: 25%
Kulhydrat: 54%
Protein: 21%

Samlet energiindhold for retten: 9960 kJ
Energiindhold pr. person: 2.490,00 kJ

Denne ret er bragt i samarbejde med


Mandag d. 10 juni 2002 af: Rikke Sofie Hansen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: