Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Pas på din firbenede ven i mørket


Kategori: Gadgets

Når man skal ud og lufte sin hund, her i den mørke tid, er det vigtigt at den er synlig. Med en hundelygte fra Orbiloc, bliver Fido nemt set af dig og andre.
Når man lufter hunden efter det er blevet mørkt, er det vigtigt for hundens egen sikkerhed, at man kan se hvor den render hen. Med en hundelygte fra Orbiloc, er du sikker på at kunne se hunden i mørket, selv hvis den er rendt langt væk.Lygterne kan købes i 5 forskellige farver: Gul, grøn, blå, rød og hvid.De lyser kraftigt, og kan ses langt væk, selvom de ikke vejer mere end 22 gram. Man tænder dem ved at skrue toppen af lygten fast, og slukker dem ved at løsne den igen.De er vandtætte, frostsikre og stort set umulige at slå i stykker. De har en pakning som holder tæt når man har skruet toppen fast, så hvis Fido springer en tur i søen, så sker der ikke noget ved det.De kan monteres på hundens halsbånd eller sele, enten med et velcrobånd, eller en kraftig klips.

De bruger 2 stk type 2032 batterier. De medfølgende batterier er sat sammen, så det ser ud som et, men når det er brugt op, kan man sagtens bruge 2 stk 2032 i stedet. Lygten kan enten lyse konstant, eller den kan blinke. Man vælger mellem blink og konstant lys ved at tage batterierne ud og vende dem om. Simpel og smart løsning!Da de ikke vejer noget særlig, så havde min firbenede model ikke noget imod at sidde og vise lygten frem ;-)I mørket er det vigtigt at andre kan se din hund (og det er vel også meget rart for en selv at kunne finde Fido igen), det ville være tragisk hvis der skulle ske hunden noget, fordi at den var "usynlig" i mørket. Så der er alt mulig god grund til at investere i noget lys til menneskets bedste ven.For mere info om hundelygterne, se www.orbiloc.dk


Mandag d. 7 november 2011 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: