Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Få styr på promillen!


Kategori: Gadgets

AL9000 er et kompakt og præcist alkometer, baseret på en brændselscelle
Nu er det snart julefrokosttid, og er man selvkørende er det smart at tjekke promillen inden man sætter sig bag rattet. Selv morgenen efter kan den være højere end man lige tror.

AL9000 er et kompakt og præcist alkometer. Det virker (ligesom politiets) ved at alkohol i udåndingsluften producerer en spænding i en lille brændselscelle, den spænding måler alkometeret og oversætter værdien til en promille af alkohol.

AL9000 bliver leveret i en transportkasse der, udover AL9000, indeholder 2 AAA batterier, en pose mundstykker, et hylster til AL9000 og en håndledsstrop.AL9000 er ganske simpelt at bruge, man sætter et mundstykke i, trykker på knappen, venter på den skriver "Blow" og så puster man kraftigt indtil den bipper. Så går der få sekunder, så kommer den aktuelle promille frem på displayet. Dog er det vigtigt at der er gået 20 minutters tid siden man drak noget, ellers vil den måle for højt, fordi der er alkohol i munden.Undertegnede blev desværre nødt til at drikke pilsnere under testen, så jeg kunne få et billede med en rigtig måling på.
Det er hårdt at skrive for Bossman.dk ;-)AL9000 er kompakt, og let at anvende. Den koster knap 1200 kroner, og det er måske lidt dyrt. Men pas nu på, for de billigere alkometre benytter sig ikke af brændselscelle teknologi, og giver ofte et meget usikkert resultat og de kan også reagere på andet end alkohol. Med AL9000 er man sikker på en præcis måling.

AL9000 kan købes hos www.scanshop.dk


Torsdag d. 10 november 2011 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: