Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Klassisk Dremel, nu uden ledning


Kategori: Gadgets

Dremel 8200 er nyeste version af det klassiske værktøj, nu med kraftigt batteri i stedet for ledning.
Jeg er ret sikker på at de fleste kender en Dremel, det klassiske roterende værktøj man kan bruge til 1000 ting.
Dremel 8200 en ledningsfri version med masser af power.Dremel 8200 bliver leveret i en blød nylon taske, der indeholder maskinen, oplader og en kasse tilbehør.

Maskinen er lidt længere end den med ledning, men er rigtig godt balanceret så den er nem at styre når man arbejder med den. Og skal man lave præcisionsarbejde, kan man montere et ekstra håndtag, så man kan holde maskinen som en (tyk) blyant.

Maskinen har variabel hastighed, som man stiller med en skydeknap. Højeste ubelastede hastighed er 30.000 omdrejninger i minuttet. Det er PÆNT hurtigt, og godt når man skal skære eller slibe i hårde materialer. Over hastighedsvælgeren er der
også en batteri indikator, der fortæller dig hvor meget strøm der er tilbage på batteriet.Batteriet er forøvrigt et litiumbatteri, der ikke mister sin ladning over tid, så når man har ladet batteriet op, er Dremel 8200 klar til brug selv om den har ligget på hylden i flere måneder.Man tænder og slukker maskinen på en kontakt der sidder lige ved fingerspidserne når man holder maskinen. Ved siden af kontakten sidder der en låseknap, der låser akslen, så den ikke drejer med rundt når man spænder et stykke værktøj fast i maskinen. Man kan heldigvis ikke komme til at aktivere låsen når maskinen kører ;-)Opladeren lader batteriet op fra helt fladt til helt opladet på 1 time.
Der medfølger en hel masse tilbehør, som er pakket i en fin lille kasse.
Der er forskellige filtskiver og polervoks til at polere metaller og andre hårde materialer med.
Der er slibehjul med sandpapir i forskellige kornstørrelser.
Der er slibe/skæreskiver, slibestifter og sandpapirskiver.
Der er en gravørstift til bløde materialer, en rensebørste, og en skruenøgle til at løsne og spænde tilbehøret fast i maskinen.
Og så er der en holder med det smarte SpeedClick system, og to kraftige skæreskiver til metal. SpeedClick er super smart fordi man kan skifte skiver uden at bruge værktøj. De almindelige slibe/skæreskiver sidder fast med en lille skrue, hvor i mod SpeedClick skiverne sidder fast med en fjederanordning man kan betjene med fingrene.Jeg har brugt maskinen til slibeopgaver og skæreopgaver, og jeg har ikke manglet kræfter i maskinen. Og det er rigtigt rart at man ikke skal til at finde en stikkontakt og måske en forlængerledning når man lige står og har en opgave en Dremel kan løse.Jeg er blevet rigtig glad for Dremel 8200! Det var jeg også for min 8 år gamle Dremel med ledning, det er bare meget federe at man kan tage maskinen med og bruge den, uden at tænke på strøm!

For mere info om Dremel 8200, se www.dremel.com


Fredag d. 21 oktober 2011 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: