Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Lille pakke, stor lyd!


Kategori: Gadgets

Altec Lansings højttaler-dock med navnet iMT630 leverer stor lyd i en lille størrelse.
Da jeg pakkede den kompakte iMT630 ud tænkte jeg: "Åh nej, den leverer nok tynd plastiklyd...", men jeg fik en anden mening da jeg tog den i brug!
iMT630 er en lille kompakt og transportvenlig højttaler-dock, mest til iPhone/iPod, men også til andre enheder.Den er tynd, og vejer ikke alverden.Skal man bruge den med sin i-dims så trykker man på Altec Lansing logoet, og så glider der den velkendte Apple connector frem.På bagsiden er der to stik, et til strøm, og et til lydinput fra andre enheder.Og så satte jeg min iPod på den, hentede Altec Lansings musikplayer app, og så faldt underkæben! Den spiller rigtigt godt! Jeg var overrasket over at der både var fine diskanttoner og forholdsvis dyb bas med i musikken. Jaja, bassen ryster ikke kaffekoppen ned af bordet, men den spiller rigtigt godt, størrelsen taget i betragtning.Man styrer volumen og om den skal spille fra Apple connectoren eller stikket bagpå, ved hjælp af nogle knapper øverst til venstre på docken.Eller, man kan bruge den lille fine fjernbetjening der følger med! Den har en magnetisk bagside, så den kan opbevares bag på docken når den ikke er i brug.

Genialt at fjernbetjeningen sidder fast på docken, så ved man hvor man har den. En anden snedig detalje er at når man klapper foden op på bagsiden, kan man ikke tænde docken. Nåe ja... den har nemlig indbygget batteri! Så den kan spille
i flere timer uden en stikkontakt i nærheden! Det er RIGTIGT smart, så kan man tage musikken med sig uden afbrydelser! Og når docken er sat til strøm, spiller den musik, oplader iPod/iPhone og oplader det indbyggede batteri samtidigt.

Alt i alt en kompakt, transportvenlig dock, der spiller rigtigt godt! Den kan jeg godt anbefale :-)Vejl. udsalgspris 999,-

For mere info om iMT630, se www.alteclansing.com


Tirsdag d. 11 oktober 2011 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: