Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Få løsnet musklerne op


Kategori: Krop og velvære

Efter en lang dag foran computeren, er det rart at få masseret de ømme muskler. Med et shiatsu massagesæde kan du nu få massage hver dag!
Når man sidder mange timer ved computeren, så kan man godt falde lidt sammen og så brokker musklerne sig. Personligt er det ryggen, skuldrene og nakken der giver problemer. Men en god gang massage løsner godt op for det hele. Desværre er massage dyrt, og der er ulejligheden med at man skal tage hen til massøren.

Men jeg har prøvet et massagesæde der hedder Beurer MG190, der giver shiatsu massage op og ned langs rygraden hjemme i stuen. Shiatsu massage er en teknik der arbejder med tryk, og stræk af musklerne. Shiatsu betyder "Finger tryk" på japansk.

Sædet spænder man fast til en egnet stol, ved hjælp en bred elastik med velcro. Jeg prøvede den også i sofaen, men det bedste resultat fik jeg med en almindelig spisebordsstol.

Man sætter den til stikkontakten, og så styrer man massagen med den kablede fjernbetjening. Man kan vælge massage på hele ryggen, øverste halvdel eller nederste halvdel. Man kan vælge mellem 5, 10 og 15 minutters massage.Når man har valgt sin massage, kan man komme fjernbetjeningen i den påsyede lomme, og så læne sig tilbage og slappe af.Man bestemmer hvor hårdt den skal tage fat, ved ganske enkelt at styre hvor hårdt man læner sig tilbage. Selve massage bliver gjort af to hjul med hver to kugler på, der drejer rundt og kører op og ned på begge sider af rygraden, helt ned fra lænden og op til lige under skuldrene (selvfølgelig afhængig af hvor høj man er).Det polstrede betræk kan tages af, og vaskes, og sædet kan også bruges uden betrækket hvis man vil have en virkelig hård massage. Jeg foretrækker nu at få massage med betrækket på.Det er rigtigt rart at bruge sædet 15 minutter når man kommer hjem fra arbejdet. Jeg kan mærke at musklerne i ryggen løsner op og slapper af, og de bliver varme. Det er en rigtig god hjælp hvis man har stillesiddende arbejde. Dog kan jeg anbefale at man kombinerer det med en rigtig gang massage ind i mellem, og så holder det vedlige med MG190 sædet.

MG190 kan købes hos www.jyskfitness.dk der har det på tilbud til 998,-. Se tilbuddet HER.


Torsdag d. 18 august 2011 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: