Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Kompakt højttryksrenser med power


Kategori: Gadgets

Nilfisk-Alto 125.3-8 pc er en lille og kompakt højtryksrenser, med rigeligt power til langt de fleste opgaver.
Har du en bil, båd, campingvogn, drivhus, terrasse, flisebelagte stier i haven eller andre store ting der skal gøres rene af og til, så kan du HELT sikkert få glæde af en højtryksrenser.

Jeg har været så heldig at prøve Nilfisk-Alto's lille kompakte model 125.3-8 pc (ja, det hedder den altså, jeg har ikke selv fundet på det)
Den kommer med to dyser, en skumsprøjter og en terrasse renser. Selve maskinen fylder ikke meget


Man tilslutter vand til maskinen med en almindelig haveslange, med en standard kobling. Så er det bare at tilslutte den til strøm, tænde for vandet og så er man klar.

Afbryderen på maskinen er vandtæt
Selve sprøjtepistolen er todelt for nem opbevaring, og klikkes nemt sammen.Til mange rengøringsopgaver er det nødvendigt at bruge et rengøringsmiddel til at opbløde snavset. Det påfører man nemt med skumsprøjteren. Man fylder bare rengøringsmiddel i flasken, og så bliver det automatisk blandet med vand når man sprøjter det ud.De to dyser der følger med laver henholdsvis en fane af vand (til venstre), og en cirkel af vand (til højre).Dysen der laver en fane af vand, kan man regulere trykket på ved at dreje på selve dysen. Smart hvis man skal rengøre ting der er lidt sarte.

Her har jeg prøvet at vise de to dyser "in-action" Første dyse er den der laver en fane, den næste er den der laver en cirkel.

Hvis man skal rense sin terrasse, så kan det godt svine (og tage tid) hvis man bruger en af de to almindelige dyser, men så skifter man bare til terrasse renseren (Patio cleaner) Det er en skærm der bremser det beskidte vand i at flyve rundt, og som indeholder en arm med to dyser, der drejer hurtigt rundt og renser effektivt terrassen.

Min egen stenbelagte terrasse trængte til at blive renset. Her er et "før" billedeOg efter at have renset den med terrasse renseren, forsvandt alger og mos, og også jorden mellem stenene, så der skulle noget frisk sand i fugerne. Det er super godt, for så går der endnu længere tid inden der vokser noget op mellem stenene igen :-)Der er ophæng til både højtryksslange, og ledning på maskinen, ja alt tilbehøret kan opbevares på selve maskinen, selv den lille nål til at rense dyserne med!Det er en lille kompakt maskine, men jeg syntes den har rigeligt med power til de opgaver jeg har brugt den til. Og så koster den heller ikke alverden hos www.bezzer.dk , der har et stort udvalg af mærkevarer til rigtigt gode priser!


Tirsdag d. 31 maj 2011 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: