Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Optag dine stunts i HD


Kategori: Gadgets

Drift innovation HD170 stealth, er et fullHD action kamera, der kan optage dine stunts i fantastisk billedkvalitet!
HD170 stealth er et kompakt kamera med vidvinkel optik, så man får et stort billede udsnit på sine optagelser. Det kan optage i FullHD 1080p, 720p og i 720p med 60 billeder pr sekund. Med 60 billeder pr sekund har man muligheden for at lave super lækkert slowmotion når man redigerer sin video efterfølgende. Udover video, kan man også tage still billeder med det, i 5 megapixel kvalitet.

Som et af de eneste aktion kameraer jeg har set, har det også en indbygget skærm, så man med det samme kan se om man har fået placeret kameraet korrekt, og gense det man lige har optaget. Det er rigtigt lækkert, og tager gætteriet ud af placeringen af kameraet.

Man lader kameraet op via USB, og der medfølger et USB kabel. Med standard batteriet kan kameraet optage omtrent 2½ time, men det er muligt at købe et kraftigere batteri som ekstra udstyr.Det optager på et SD kort (medfølger ikke), og understøtter op til 32 GB, og FullHD video fylder cirka 1 GB pr 30 minutter, så det behøver ikke være kortets kapacitet der sætter begrænsningen for ens film.

Der er adgang til USB stik,audio/video udgang, SD kort og batteri når man åbner bagklappen.Der medfølger også kabler, så man kan koble det til sit TV og se optagelserne direkte på den store skærm.En anden smart feature er at man kan dreje forenden af kameraet, så man kan sikre sig at optagelserne vender rigtigt lige meget hvordan man monterer kameraet.Der medfølger en hel masse beslag så man nemt kan montere kameraet på en hjelm, skibriller, på cykelstyret eller andre steder. Og hvis det ikke er nok, kan man skrue beslaget ud af bunden på kameraet, og så er der et standard kamerastativ gevind i kameraet så det passer på almindelige kamera stativer og beslag.

Kameraet er ikke vandtæt, så du skal ikke tage det med på dykkerturen, men det er "splash-proof" som betyder at det ikke tager skade af en regnbyge, eller et kort dyp i en vandpyt, så det kan godt tåle at optage dine styrt i sneen på skituren ;-)


Når man har fået monteret kameraet på sin hjelm, og venter på at springe ud af flyveren i faldskærm, så er det sidste man har lyst til, at rode efter en optag-knap på kameraet. Det behøver man heller ikke! For der medfølger også en fjernbetjening på kun 19 gram, med en håndledsrem, så man ved hvor man har den. Og for at gøre det endnu bedre, så virker den med radiobølger, så man behøver ikke engang pege den mod kameraet, bare den er indenfor 4-5 meter af kameraet, så virker den! Fjernbetjeningen virker selvfølgelig også hvis man har sat kameraet op til at tage still-billeder. Lækker detalje!Jeg har optaget en lille testfilm med kameraet, ved at spænde det fast på en fjernstyret bil, nemlig en Traxxas Summit jeg har skrevet om HER og så kørt en tur, både med fuld fart, og lidt off-road. Du kan se filmen på Youtube her (husk at vælge 1080p i Youtube)

Jeg er faktisk rigtigt imponeret over kameraet, det har en fortræffelig billedkvalitet, og at det så også kan optage i 60 billeder pr sekund i 720p, plus at det kan tage stillbilleder, er super cool! Og så har det indbygget skærm så man kan tjekke sine optagelser med det samme, det er også et stort plus, ligesom fjernbetjeningen.For mere info om HD170 stealth, se www.driftinnovation.com/


Tirsdag d. 1 marts 2011 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: