Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

En lille boks til stor underholdning


Kategori: Gadgets

Playon!HD mini er en lille boks, til en billig penge, der kan få dine film og billeder op på fladskærmen i stuen.
Den nemme måde at se dine film og billeder fra computeren er ved at sætte en medie-streamer til dit TV. Playon!HD mini er en billig løsning. Dags dato kan den købes for knap 700 kroner. Og for de penge får man en lille boks på 15 cm x 10 cm x 4 cm, hvor man sætter et netværkskabel i, og slutter dit tv til med enten HDMI, component eller composite. Og så er man sådan set kørende!


Playon!HD mini spiller stort set alle formater du smider efter den, helt op til FullHD 1080p. Jeg blev specielt overrasket da jeg satte den til at spille en backup af en DVD, det var fuldstændig som at spille DVDen fra min DVD-afspiller, det kørte silkeblødt med menu'er og det hele!

Til min test har jeg brugt en USB stick med trådløst netværk, som man kan købe som ekstra udstyr. Man sætter simpelthen en smart sokkel til Playon!HD mini, og så sætter man USB sticken i soklen, går ind i en menu og taster sin netværksopsætning, og så er man klar.
Da der ikke er harddisk i Playon!HD mini som den kan bruge som mellemlager, så skal man være sikker på at man har et godt trådløst netværk hvis man vælger denne løsning. Jeg havde af og til lidt hakken i filmen hvis det var HD og der skete meget på skærmen. Så hvis man syntes det er meget irreterende, så vil jeg anbefale at man trækker et netværkskabel.

Man styrer boksen med en rimelig overskuelig fjernbetjening.Selve menusystemet i Playon!HD mini er ret simpel at sætte sig ind i, 9 ud af 10 gange skal man ind i det menupunkt der hedder Browser, og så vælger hvor man har sine film liggende, på en USB stick, en USB harddisk, på et delt drev på en computer i netværket, eller på en filserver (NAS) på sit netværk. Så peger man sin film ud på samme måde som man vælger en fil på sin computer. Nemt og enkelt! Når man har valgt en film, så starter den efter et par sekunder, og billedet er rigtigt flot.

Jeg er i det hele taget ret imponeret over Playon!HD mini, man får meget for sine penge! En lydløs afspiller, der starter op på 5 sekunder, og spiller stort set alt man kan forestille sig, med en masse tilslutningsmuligheder, for under 700 kroner.

Playon!HD mini bliver lavet af det hollandske firma, A C Ryan, og de frigiver ofte ny firmware til sine produkter. Så hvis man finder en eller anden underlighed (ikke at jeg har opdaget noget graverende) så kan man lige vælge menupunktet opdatering, og se om ikke der skulle være en ny firmware med en rettelse.Playon!HD mini er helt klart anbefalet!

For mere om Playon!HD mini og de andre modeller i A C Ryans sortiment, se www.acryan.com


Onsdag d. 23 februar 2011 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: