Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Få tøj syet på mål, og leveret lige til døren!


Kategori: Mellem mænd

Tailorstore.dk syer skjorter, bukser, poloshirts og endda boxershorts så de passer lige nøjagtigt til DINE mål!
Hvis du heller ikke passer ind i en standard, small, medium, eller large, eller bare gerne vil have noget tøj hvor du selv bestemmer alle detaljer, så er Tailorstore.dk lige stedet for dig.

Man udfylder et skema online med alle sine mål, og så designer man sit tøj, og får det leveret med posten. Super nemt, smart og bekvemt.

Det vigtigste er at man tager sine mål korrekt, og det skal man nok lige have en til at hjælpe sig med. I måleskemaet er der masser af billeder der viser præcist hvor man skal måle henne.

Når det er gjort kan man gå i gang med at designe sit tøj, det er nemt og sjovt :-)
Jeg har prøvet at få lavet en skjorte, et par bukser og en poloshirt.

Specielt med skjorter kan man virkelig bestemme alle detaljer, lige fra stofvalg til manchettype, og tråden i knaphullerne!
Jeg endte ud med denne model, med sort kontrast i manchetterne og i kraven.Den ankom pænt pakket ind og klar til at tage på.Kvaliteten af både stof og syning var helt i top.

Bukserne er en type der hedder Chinos, som er en kraftig lærredsbuks, i et behageligt snit.
For kun 39 kr ekstra kunne man få et bælte med, så det fik jeg også :-)Jeg valgte bukser i tidsløst sort, med rødt foer og knapper for at lave lidt kontrast. I buksedesigneren kan man også vælge en hel masse: Stoffarve, foer, hvordan de skal lukkes, knaptype og farve på knapper og en masse mere.Også bukserne var syet super flot, og det er rart at hoppe i et par bukser som passer perfekt :-)Poloshirt'en, som bliver kaldt en Pique, valgte jeg i en flaskegrøn farve, med sorte detaljer i kraven og på ærmerne, samt med sorte firkantede knapper.I poloshirtdesigneren har man lidt færre valg end i de andre, men hvor mange ting kan man også ændre på en klassisk polo? Man kan selvfølgelig vælge farve, knapper, farve i knaphuller, og forskellige detaljer på den, inkl. broderi hvis man vil have initialer eller andet på den.Også poloen var i rigtig god kvalitet, syningerne ser gode ud og den er behagelig at have på.Selvfølgelig koster tøj på mål lidt mere end masseproduceret tøj, men jeg syntes faktisk ikke det var så galt endda. Skjorten løb op i 555 kroner, fordi jeg valgte en af de bedre stofkvaliteter (som kan anbefales). Bukserne 526, inkl bælte, og polo'en 252 kroner.

Tøjet blev leveret indenfor 3 uger. (på trods af at det var hen over jul og nytår)

Personligt syntes jeg at det er alle pengene værd, for man får noget tøj som der ikke er stor chance for at andre har, og at det bare sidder som det skal.

Selvfølgelig skal man være omhyggelig med målene, mål gerne 2 eller 3 gange for at være helt sikker på at man har målt rigtigt. Det vil være surt at modtage tøj man ikke kan passe fordi man har målt forkert.

Se mere om alle mulighederne på Tailorstore.dk


Fredag d. 7 januar 2011 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: