Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Del dit mobile bredbånd på farten


Kategori: Gadgets

Airlive Traveler 3G II er en lille trådløs router, der kan køre på batteri, og som oven i købet kan bruge dit 3G USB modem for at få adgang til internettet på farten!
En ÆGTE trådlås router, der kan virke helt uden kabler, hverken strømkabler eller netkabler, dét er hvad Airlive Traveler 3G II er.

Routeren ikke større end at man kan have den i lommen.Den har en powerknap, en knap til opsætning, et netstik, og et USB stik.

Når man sætter et netkabel med internet forbindelse i netstikket, så har man et trådløst netværk man kan bruge sammen med sine trådløse gadgets, f.eks. iPod, iPad, smartphones og netbooks. Det rigtigt smarte er hvis man er på farten, så kan man sætte sit USB 3G modem i USB stikket, og så kan routeren koble op til internettet den vej, uden at man skal have en computer med ind i billedet.Og hvis man ikke er i nærheden af en stikkontakt, så kan den køre omkring 2 timer på det indbyggede batteri, så er man VIRKELIG trådløs :-) Super smart hvis man f.eks. sidder i toget eller bussen, og gerne vil surfe på sin iPod, eller iPad (der kun har trådløst netværk) eller hvis man har andre gadgets der kun understøtter trådløst netværk.Traveler 3G II er som transportabel trådløs router med USB 3G understøttelse, et nicheprodukt, men den opgave løser den fint! Jeg har haft to smartphones og en iPod på, som surfede samtidigt over mit USB 3G modem, og det gik fint!

Se mere på www.airlive.com
Airlives danske distributør er www.eetnordic.com


Tirsdag d. 4 januar 2011 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: