Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Cocktails med Bourbon?!


Kategori: Mad og drikke

Mixmeister.dk har en masse drinkspakker i deres sortiment, jeg har prøvet den der er baseret på bourbon!
Når jeg holder fest og skal lave drinks til mig selv og gæsterne, ville jeg aldrig drømme om at tage bourbon flasken frem... Det er altid rom, vodka og tequilla der bliver drukket.
Men jeg har fået en drinkspakke fra Mixmeister.dk , hvor man får alt man skal bruge for at lave 3 forskellige cocktails baseret på bourbon. Og jeg blev overrasket over at drinks med bourbon er SÅ lækre!

Pakken består af en flaske Four Roses bourbon


Pelam lime mixer


2 gange 5 cl Monin passionsfrugtsirup


2 flasker Ginger Ale


Og en pose med drinkspynt, og en god drinksbog med en masse cocktails og tips i :-)

Hele pakken koster 365 kroner.

Med pakken man kan lave 8 stk Whiskey Sour der kan laves med enten den medfølgende lidt blide lime-mixer og flormelis hvis den skal være blød og lækker, eller med friskpresset limesaft hvis den skal have bid og spark :-)Man kan lave 5 stk Whiskey Ale, der overrasker ved at ingefæren i den Ginger Ale der er i, komplimenterer bourbon smagen helt fantastisk!


Og så kan man lave 5 stk Whiskey Passion, der er en blød og lækker drink med både den syrlige lime, og den søde passionsfrugt der spiller godt sammen med bourbon'en.


Alt i alt, var det en behagelig oplevelse at prøve The Bourbon Rose , som Mixmeister.dk kalder pakken. Og lige omkring en 20'er pr. cocktail, det syntes jeg faktisk ikke er galt.

De lækre glas man kan se på billederne kan også købes på Mixmeister.dk. Det lave glas hedder et Inverness Double Old Fashioned Glas og koster 30 kroner.
De høje glas er et Inverness Highball Glas og koster 32,50.

Mixmeister.dk har en KÆMPE udvalg af kvalitets spiritus og mixere, og så har de 22 forskellige drinkspakker med hver deres tema! Konceptet med at bestille en komplet drinkspakke er genialt! Så er hjemmebaren godt kørende til nytårsfesten!!Se mere på www.mixmeister.dk


Onsdag d. 1 december 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: