Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Gaven til hende


Kategori: Krop og velvære

Remington har lavet et lækkert krøllejern, og et glattejern, der er som skabt til at løse dine julegave-hovedpine
Som mand er det som regel svært at finde en god gave til den kvinde man holder af. Men må Bossman foreslå at man lige kigger nærmere på Remingtons nyeste produkter, et unikt krøllejern og et effektivt glattejern? Jeg har fået hjælp til at afprøve produkterne af hende jeg holder af, og som også har langt hår ;-)
Glattejernet har 110 mm lange plader, hvilket gør glatteprocessen lynhurtig, og på bare 10 sekunder er det fuldt opvarmet og klar til brug. Det digitale display viser hele tiden den eksakte temperatur på mellem 150 og helt op til 235 grader.
Også krøllejernet er optimeret, så man hurtigere kan skabe lette og bløde krøller i hele håret. I stedet for at trække det igennem håret, hvilket er besværligt og slider på håret, kan man sno håret om tromlen. Ligesom glattejernet har krøllejernet et digitalt display, der viser temperaturen på mellem 130 og 210 grader.
Med såvel glattejern som krøllejern følger der en varmebeskyttende opbevaringspose, så den travle kvinde altid kan pakke det sammen lige efter brug og stoppe det i tasken.

De vejledende udsalgspriser for glattejern og krøllejern er henholdsvis 599 kr. og 349 kr., og de bliver forhandlet hos Matas og Elgiganten.Og Bossmans langhårede medhjælper siger at begge produkter er rigtigt lækre og nemme at bruge, dels fordi de varmer lynhurtigt op, og fordi at de ikke vejer så meget så man bliver ikke træt i armen af at bruge dem.


Onsdag d. 1 december 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: