Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Så bliver lygter ikke meget mindre!


Kategori: Gadgets

LRI laver de bedste af de mindste lygter. Både med almindeligt hvidt lys, og specialiserede typer, f.eks. med ultraviolet lys.
En lygte der er 4 cm på den længste led, og vejer mindre end din hoveddørs nøgle, bør nærmest bo i din lomme altid! LRI laver en del forskellige modeller af disse små lygter. Jeg har prøvet to af dem. Den første er en alsidig model, med den bedste af de bedste 5 mm hvid lysdiode i.Den har, som de fleste andre modeller fra LRI , en enkelt trykknap. Men den her model, der hedder Photon Freedom Micro, har også en lille processor indbygget, så den har forskellige funktioner. For at få fuld lysstyrke skal man blot trykke en enkelt gang på knappen.For at dæmpe lyset skal man bare holde knappen inde, så skruer den langsomt ned, og man slipper når man har den lysstyrke man har brug for. Man kan også starte med lav styrke og så skrue op, ved at trykke og holde knappen inden når lygten er slukket, Bliver man ved med at holde knappen inde når lygten når enten laveste eller højeste lysstyrke kommer man over i blinke programmerne, der er både hurtigt, langsomt, "beacon" og SOS program. Alt i alt, en super alsidig lygte, man altid burde have på sig. Der medfølger en halssnor til at bære lygten i og en klemme der også er magnetisk, så kan f.eks. kan klemme den fast på tøjet, eller sætte den på bilen hvis man skal rode ved motoren langs en mørk landevej.
Den anden lygte jeg har prøvet er en speciallygte, der er udstyret med UV lysdiode. Ultraviolet lys kan ikke ses med det blotte øje, derfor er denne lygte udstyret med en kappe omkring lysdioden, så man ikke får UV strålerne i øjet uden at være klar over det.

UV lygten er uden processor, og lyser kun så længe man holder knappen nede.
Det smarte ved UV lys er at visse ting lyser op (flouriserer), f.eks. sikkerhedsprint på pengesedler, som man kan se på denne britiske 5 pund seddel

UV lygten er super smart til lige at tjekke pengesedler hvis man er i tvivl om ægteheden, men der er mange andre ting der lyser op under UV lys så lygten har mange anvendelsesmuligheder.

Photon Freedom Micro, og UV lygten, samt alle de andre modeller LRI laver kan ses her: www.laughingrabbitinc.com/products.htm


Torsdag d. 7 oktober 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: