Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Lysdiode lygternes Rolls Royce!


Kategori: Gadgets

Jetbeam RRT3 er den kraftigste lysdiodelygte med en enkelt lysdiode, til dato! Og så er den bygget til at holde!
Lad mig starte med at sige, ja den lyser voldsomt!! En 60 watt glødepære giver omkring 700 lumens i lysudbytte. Jetbeam skriver at RRT3 giver 1200 lumens! Og det bliver altså fokuseret af en stor parabol i lygten, så den kaster en kraftig lyskegle!
Lygten er lavet af kraftigt aluminium, og virker rigtig solid og robust når man bruger den.Man tænder og slukker lygten med den sorte trykknap i bagenden af lygten. Det andet stik, der er lukket med en gummiprop, er til en fjernkontakt, noget man typisk bruger hvis man har lygten monteret på et våben.I bunden af den store parabol, sidder den enlige, men kraftige SST-50 lysdiode.For at forstærke lygten, og beskytte frontglasset (der ellers virker usædvanligt tykt hvis man banker på det) er der sat en hård stålkrans yderst på lygten, som også gør at man kan smadre en rude med den hvis situationen kræver det.Det er naturligvis ikke altid man har brug for 1200 lumens, så lige bag lygtehovedet sidder der en ring der har kontakt til elektronikken inden i lygten ved hjælp af magneter, som man kan dreje for at vælge andre lysstyrker. Den har 7 lysstyrker, lige fra 1200 lumens til 1 lumen. Og en indstilling med tilfældig hurtigt blink til signalering.Grunden til at ringen bruger magneter til at styre elektronikken inden i lygten, er fordi at hele lygten er vandtæt! Så man skal ikke være nervøs for at bruge den i regnvejr, eller tabe den i en vandpyt.

Man sætter batterier i ved at skrue bunden af, og den er tætnet med en gummipakning.Den bruger enten 6 stk CR123 litium batterier (som medfølger), eller 3 genopladelige litiumbatterier af en type der hedder 18650. CR123 batterier er lidt kostbare, så i længden vil jeg anbefale at man køber 3 18650 batterier og en god oplader til dem, det er hurtigt tjent ind.

Batterierne sættes ind i et batterimagasin der så skubbes ind i lygten. Magasinet er så genialt lavet at bare man sætter batterierne rigtigt i, så kan man vende magasinet som man har lyst til når man sætter det i lygten.

Med CR123 batterier


Med 18650 batterier
Lygten oser af kvalitet, lækre materialer, og robust lavet. F.eks. er batterimagasinet lavet i metal og skruet sammen, og kontakten i bunden af lygten er også lavet ekstra vandtæt, og monteret med skruer. I billige lygter ville man bare bruge plastik og lim.Jeg syntes det er en SUPER fed lygte! Men lækker kvalitet koster, det er ikke en billig lygte. Men sætter man pris på kvalitet, holdbarhed og masser af lys når man skal bruge det, så vil jeg mene den er pengene værd.
En Kia og en Rolls Royce er begge biler, men hvad vil du helst køre i? ;-)

Jetbeam RRT3 kan købes hos www.sonos.dk

Som ekstra tilbehør til lygten kan man også købe et bærehåndtag i aluminium


Onsdag d. 11 august 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: